Pia22 33 haftalik hareketleri nasıl bu aralar hiç tekme atmıyor nerdeyse salı sağlık ocağına gittim kalp atışı dinlendi sadece haftaya da kontrolüm var korkuyorum sizde durumlar nedir
Deletedmom337 Pia22 canm valla suan en hareketli donemleri bende 33 haftaligim bence bi doktora gorun Allah korusun bisey olmasin
ipeginannesi Pia22 2 gün benim de çok az hareket etti, ben de telaşlandım. Ama bugün kıpır kıpır oldu yine. Arada bazı günler durgun oluyor. Yine de hislerinize güvenin bence, olumsuz düşünceler yoğunsa doktora ulaşmakta fayda var
Busra221 Pia22 bende 31 haftalığım benımde hareketleri az telaşlanma burda bi cok kişide okudum 30-35 hafta arası bazı kişilerde hareket azalması oluyomuş
deryamelis01 Çikolata yiyin üstüne meyve suyu için. Ayaklarınızı havaya kaldırarak uzanın. Yarım saat içinde hareketlilik olmasa bi doktora danışın. Bu takdiği bana doktorum verdi. Benim kide hareketsizdi
Pia22 KubraSS- 2 haftadır çok yavaş sabah ve akşam hareket ediyor 30. Hafta gittiğim de doğum pozisyonunda demişti doktor
cilem01 aksine bizde çok hareketliyiz 33-1 haftayız🧿 bişeyler yediğim zaman, Su içtiğimde duş aldığımda aşırı hareket ediyoruz . doktora görünmek gerekir mi bilmiyorum ama korkmayın hemen yinede