cerenmavzer Meleklk Ben 3. Günde tam olarak ayaklandım zaten hiç yatma taraftarı değilim ve doğuma kadar gerçekten ne kadar çok yürüyüş yapılırsa o kadar iyi. Bazıları sezeryanı çok çok abartıyor hayretle okuyorum o yüzden o tarz yazılara kafanızı pek takmayın derim çünkü o an o yazıyı okumak bile insanı baya etkiliyor
cerenmavzer Meleklk Evet ama öyle abartılacak kadar değil asla Oğlum 1 haftalıkken Avmye gezmeye gitmiştim 😂😂
cerenmavzer Meleklk genelde 38 den itibaren alıyorlar ama bazen 37 den itibarende alıyorlar doktordan doktora değişiyor sanırım birazda
Aybukeb Ya sezeryan nasıl isteyebiliyorsunuz ameliyat sonuçta bilmiyorum benim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu bunda doktora sordum normal yapabilir miyim diye erken dedi dikişlerim için bilmiyorum adı üstünde normal doğum mis gibi ayağa kalkıyorsun hemen tam iyileşmek sezeryanda 1 ayı buluyor hep bir karın acısı sezeryan zorunlu durumlarda olmalı diye düşünüyorum benim fikrim tabi
Cirkinordekk Meleklk 36da bakacak tekrar artık nasipte neyse o canım istersen bekleriz dedi eşimle konuşup karar vereceğiz
Tucem 18 haziranda ki kontrolde kesinlescek tarihimiz ama beklerse kızım 10 veya 13 temmuz doğum görünüyor😊 Spinal çok istiyorum fakat kuyruk sokumu egriligim ve migrenim var bunları anesteziciyle konuşacağım.
Sebanur13 Meleklk Bende nasipse temmuz annesı olacağım.Normal doğum çok istiyorum.ama bebeğim ters döner mı acaba.bu arada 33 haftamızdayız
04052016mh Meleklk normal çok istiyorum evlenmeden önce bile normal isterdim hayallerimde 😂 ama benimkinin kafası önde gidiyor doğuma kadar olması gerekenden fazla olursa mecbur sezeryan olabilir 🤷🏽♀️ Kısmet herşey
04052016mh Meleklk doğum pozisyonunda zaten ama kafası önde gidiyor son haftalarda büyümez de eşitlenirse haftasıyla normal olur inşallah 😊
halime21 Meleklk genel anestezi ile oldum o ameliyathane ortamını görüp gerilmemek adına ikinci de nasip olursa yüne genel yapacağım çünkü uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor 🤗