cimennbayann Ozustaseyma kahve bitter çikolata günde 3 lt su dereotu bulgur pilavı bunları söyledi bana hemşire canım
Merveazra Ozustaseyma yeşillikler de çok süt yapiyo özellikle roka dene cnm bide yeşil mercimek varya onu çorba yap oda felaket süt yapiyo gaz olmasın diye az bi sey kimyon koy içine bebiş rahatsız olmasın
Mzeynepp Ozustaseyma annem de derdi bi doktorun yazısında da okumustum, su, yeşil yapraklı sebzeler özellikle ıspanak epey süt yapıyormus. Yengem de soğanlı yumurta yerdi iyi süt yapıyo derdi. Onun dışında süt, yoğurt da var tabi.
ftmaozdmr Ozustaseyma marketlerde bulunuyor gazlı içecek ama bol bol süt yapıyormuş doğumdan sonra deniycem bende inşallah 👍🤱👼
Nilinannesi Dereotu benim en en en çok faydasını gördüğüm besin canım. Bunun yanı sıra Dut kurusu, Hurma, Bulgur pilavı (3 yemek kaşığı) gaz yapabilir. Booool booool su Rezene çayı Isırgan otu çayı 🤗
Nrak Dereotu, rezene ve anason cayi, bulgur, koyu yesil yaprakli otlar, dut kurusu, incir kurusu, hurma, maden suyu, meyve kompostolari ama bunlar bol su icmedikce pek ise yaramaz. Su cok cok onemli
DuyguUysalBayraktar Bende bi çok yerde kuru dut çayı diye okumuştm.internette tarifide var. İmkanın varsa denemeni öneririm💐🤰🏻
Tgctgcsygl Ozustaseyma rezene ve bol su benim sütüme yaradı inşaallah yarar sana da bulgur çoğaltıyor ama emzirme sırasında gaz yapıyor anneye bebege geçiyor