Merveilktan Arkadaşlar size bir sorum olucak en son adetim 1 günü 11 mart taydı bugun test yaptım pozitif cıktı değerlerim 620 cıktı doktor gebelik var dedi ben hala inanamıyorum sizce değer iimi
DilekAkkayaYksel Merveilktan ben ilk ogrendigimde 41.2 ydi degerim ve gebesinde demedi doktor iki gunde bir kanına bakalım dedi simdi 11 haftama giriyorum saglikla seninle olsun ins bebegin guzel dusun hep🙏🏻💕
GlahBilgiliPelit Merveilktan benim il değerim 26 idi ☺ 3 haftalıktı henüz miniğim şimdi 34 haftalık oldu 🙏☺☺
Cnhem Benim ilk gebelik teşyi yaptırdığımda beta hiç değerim 480 di sonraki testlerde sahada yüksekdi şuna 28 haftalık hamileğim
Nurdan61 Benim adet gecikmesinden 1 hafta sonra 3593 tü değerim bana göre kıyaslarsak düşük evet ama gebelik var önemli olan o değerin düşmeden artması bence hiç endişelenme değerin yükselicek 😘
Nurdan61 Benim ilk gebeliğimde ilk Beta hcg değerim 30 du düşükle sonuçlandı değerim düştü ama eğer değerin yükselirse hiçbir sorun olmuyor ilk öğrendiğinde düşük olsa bile önemli olan yükselmesi
Melegimveben Merveilktan çok iyi canım hayırlı olsun 😘 benim ilk tahlilimde 94 çıkmıştı 2 gün sonra 324 çıktı şuanda 17 haftalık hamileyim😍🤗👶🏻
Merveilktan Teşekkür ederim kızlar içime su serptiniz valla cumartesi gidicem bakalım rabbim hayırlısını versin herkese 😘