1esraozz 38+1 günlük hamileyim. Bugün fark ettim de göbek deliğim aşırı derecede dışarı çıkmış ve içi mosmor olmuş, Sebebini bilenler yazabikir mi? Açıkcası çok tedirgin oldum morluktan dolayı.
Melike4089 Bende 36+5 deyim sanki benimde göbek deliğim morarmaya başlamış etrafı koyulaşmış geldi biraz önceden öyle değildi
1esraozz Melike4089 benim de öyle değildi hatta göbek deliğim çok derindeydi şimdi dışına çıkmış ve mosmor olmuş.
Melike4089 1esraozz ama son aylarda dışa çıkıyor zaten canım delik falan kalmıyor yani 😂 hareketleri güzelse bence bu sıkıntı olduğunu sanmıyorum
28gulzr07 Morarma gibi oluyor daha sonra kararıyo kızlar benım de öyle olmustu ilk başta suan karardı Doğum çizgimiz aşşagıya indikçe sanırım göbek deligimiz kararıyor
1esraozz Melike4089 şuan zaten kıpır kıpır acayip sertleşme oluyor karnımda bende kötübirşey olduğunu düşünmüyorum ama neden morarmış onu merak ettim. 😁
Minikpasa Benim de et beni gibi bir şeyler çıktı ve siyah oldu göbek deliğimin içi. İnternetten baktım gebelikten progestaron hormonundan dolayı oluyormus belki sizin de o nedenden dolayı olabilir
Bera07 1esraozz öyleymiş ben gördüm hatta 2 yaşında oğlum bebe e’ yapmış diyor sürekli ama neden mor diye düşünmemiştim 🥰🥰
1esraozz Bera07 benimde aklıma takıldı açıkcası neden mor diye. Galiba hepimizde olan normal bir şey 😁