Gizemsongul Canlar cok ozur dileyerek soruyorum hakkinizi helal edin. Son 3 gundur canim surekli limon cekiyo tuza banıp yiyorum yedikce yiyesim geliyo. Arkadasimin biri limon yeme bebege zararli bebegin erir dedi. Bu dogru mu ?
Ella Gizemsongul yok artık inanma arkadasım öyle şeylere fazla yersen sadece kanını sulandırır hepsi o
Sinemce Gizemsongul Arkadaşınız büyük ihtimal sizinle dalga geçmiş.Mantıken böyle birşey söz konusu olamaz 🤦🏻♀️
Seherasln İlk defa böyle bişey duydum. ilk haftalarda bende yemedim fazla hatta geçen doktoruma sordum hiç bişey olmaz dedi.
Eroluntombisi Gizemsongul maden suyu da icmeyelim ne me lazım çocuk erir bence arkadaşın seninle alay etme kulak asma doktorunun dışında bişey diyenlere
meleklerimm2 Gizemsongul canım o arkadaşına söyle dalga gececek başkasını bulsun hamile bi bayanla dalga geçmesin bebek erir ne demek ya
deletedmom01 Gizemsongul Ne alaka anlamadım saçmalamıs yaa. İlk 4ay acayip limon yiyordum ben bebeğimde erimedi 😂😂 Canım böyle seyleri takma yaa 😊
1987gokce Gizemsongul anlıyoruz seni canım benim ilk gebeliğinse her duyduğuna acaba öyle mi diyosun. Sormakla iyi etmissin üzme canını sen beslenmeni yap moralini iyi tut bebisine hiç bişey olmaz Allahın izniyle 😊
1987gokce Gizemsongul inanma böyle şeylere söyleyende de mantık yokmuş yani. Üstelik hamile kadına saçma sapan konuşmuş. Gül geç hayatım bişey olmaz 😁
NaimeYilmaz Gizemsongul Gebelık sürecinizin nasıl ilerlediğini. hafta hafta ne yemenız lazım ne yememenız lazım vss.. Kendınız okuyup bılgılerını edınırsenız emın olun kimsenın fıkrıne ıhtıyacınız kalmayacaktır. Tecrube yasanarak kazanılır. ama bilgi okuyarak izleyerek edinilir 🙏
ozdenarda Gizemsongul bu arada cok fazla limon yedim hatta isirarak yiyordum o derecede suan 29+5 gunluk hamileyim hic bir saglik problemi yasamadim tabi bu zamnlarda istesemde cok yiyemiyrm mide probleminden
firdevs Gizemsongul aynı şeyi kayınvalidem de söyledi ama kulak asmadım pek daha çok yeni hamileydim o zaman ilk 3 4 ay günde 5 taneye kadar yiyordum dediğin gibi ama artık ekşi tuzlu değil sadece tatlı istiyor canım oğlum olacak onunla ilgili mi bilmiyorum 🙈🤗
deletedmom76 Gizemsongul benim tek aşerdiğim şey 😍 doktoruma sordum fazla yememek kaydıyla yiyebilirsiniz demişti günde 1 taneye düşürdüm çok şükür bebeğim de sağlıklı 😇