Hurim07 Doğuma son 2 hafta kızlar bende bi heycan tabi😍😍😁 çok merak ediyorum nasil olcak acaba normalmi sezeryan mi suan herşey normal olarak gözüküyor ama aklimda deli sorular 😍😄
Blackbaby1- Hurim07 benimde doktorun dediğine göre 5 gün uygulamada 7 gün diyor ama ne açılmam ne sancım ne nişanım geldi yarın kontrolüm var bakalım nolcak
Belmaaa Hurim07 uygulamada son 9 gün doktora göre bu hafta geleceğe benzemiyor. Hafif karnım ağrıyor belim de hafiften ağrıyor ama sancıyı ayırt edemiyorum ben de çok merak içindeyim ayrıca ayaklarım davul gibi oldu artık
Belmaaa Lfsfn benim de son 9 🙈 bu akşam hafif bel ağrım var karnım da ağrıyor ama sancı mı anlayamıyorum
Ebruomer1003 Hurim07 uygulamaya gore son 4 ama sancı su nisan hic bsy yok yarin kontrolüm var bakalim nolcak bütün duygularim tavan yapmış durumda bekliyorum bakalim sağlıkla kucaklarimiza alalim miniklerimizi 🤲🤗
Miranmiray Belmaaa Kız nereye girsem sen varsın benim gibi sende. Doğuramadım mı diyon yoksa🤪🤪🤪bu bebişler gelene kadar çatır çatır çatlıyıcaz gali Ba beklemektrn🤪😂😂seninki de oğlan mı benimki oğlan ve anası gibi inatçı çıktı galiba 😂😂
Miranmiray Dığuramadımmm😱😱 38+3 ve son 11 gün 1cm açıklık ve arada bel ağrıları dışında bir belirtin yok ama artık gelsin istiyorum.ama gekmiyooo🤦♀️🤪🤪🤪🤪
Belmaaa Miranmiray ay ben de hep seni görüyorum 👀😃 doğuramıyorum valla benimki kız bir de kızlar aceleci olur dediler 40ı geçmesek bari
Pnarvrl 39+0 bugun nst ye girdim sanci cikmiyor. Muayene etti acilmamda yok 🤭 1 hafta daha bekleyelim dedi ama suan azicik kasilmam var muayeneden mi bilmiyorum Doktorumda pimpirikli sezeryana cevirmesinden korkuyorum😁
yakup_kubra Hurim07 valla canim benimde son 20 2 gun once acile gittim rahim ağzın yumusamis dedi bu hafta dogarsin dedi bekliyorum umidim yokda haha 🤷♀️😂
Tugbakarciga Hurim07 bende haziran annesi olacakken sabırsız kızım mayısta geldi. Darısı hepinize inşallah 🥰
Miranmiray Belmaaa Ayy inşallah canım ya inşallah 39 u geçmeden doğururuz gerçekten çok zor beni görsen penguen gibiyim 🐧