Cigdembakar Oğluşumz olcak ama ismine karar veremedik yiğit, egemen, doruk, mustafa kemal aklımızda olanlar ama farklı güzl isimler önerirmisinz?
FuatTataroglu Cigdembakar ben eger oglum olursa alaz yada agah ismini koymayi dusunuyodum en sonra arden ismini duydum anlami cok hos birde esimle ikimzn isimlernden olusuyo❤
ErkanSedaYavuz Oğluşum olursa Alparslan Cihangir Alphan hangisi nasib olur bilmem ama bu 3 isim çok hoşumuza gidiyo😀
BsraAkarDemir Doğu koyacağım 💕 Güneşin doğduğu yön . Bana çok karizmatik geliyor 🙂 Yeni moda con con isimleri sevmiyorum 🙂
Bgmarsln mervemrv benim bebeiiimde ömer bulut 🐣 ilk ömer aras düşünmüştük bence çok güzel 😍 aras bulut güzel uymuş
Zeynepemre Benim kızım olacak ama Rabbim nasip eder de oğlum da olursa Keremhan veya Agah koymayı düşünüyorum 😊
Sedafirat SemyeS biliyor musun canım ben rüyamda oraya gidiyordum nur dağına yakin bir yermiş doğru mu
Bgmarsln oğluşum olcak bi kaç günümüz kaldı hayırlısıula Ömer Bulut koyuyoruz ♥ ben eski isimleri seviyorum ali ömer mehmet gibi ama yeni çağada ayak uydursun diye bulut koymaya karar verdik seçme şansı olsun sora anne bana nie böyle isimler koydun demesin😂😂😂