Ilke1 Kızlar merhabalar aranızda instagramdan önü düğmeli pijama takımı sipariş veren var mı 😊onerebileceginiz güvenli sayfa 😘😘
Neclanur Sevvalugz çok güzelmiş gerçekten beden olarak nasıl aldınız hamile ürünleri biraz bol oluyo çünkü mali nasıl bende almak istiyorum kizlar 😍
Fadikfs Sevvalugz kaç kiloya ne beden aldınız ben onuda hesaplayamıyorum ya daha 2 buçuk ayım var benim
Heymamma Ben de hem hastane için hem de hastane sonrası için lcw den çok güzel ev giyim ürünleri aldım bence gidin bir bakın derim fiyatlar da uygun hastane terliğimi de lcw den aldım
Sevvalugz Neclanur kumaşı yumuşacık Ay gelir gelmez yıkadım astım kuş sıçtı bide ama güzel m beden aldım ben şuan bir buçuk ayım var biraz bol ama şişicez son zamanda
Sevvalugz Fadikfs valla ben 165im 53 le hamile kaldım şuanda 64 kiloyum ve bir buçuk ayım kaldı gayet rahat oluyor m beden hatta biraz bol bile ama şişicez son zamanda
Neclanur Sevvalugz m mi alsam.bende doğumdan sonra giymek icin bide karın da inecek terlik hangisini aldınız acaba terlikleri nasıl resim atsanız 😍
Neclanur Sevvalugz cokgüzel canım hem duşta da giyersin kumaş pamuk önermiyorlar plastik veya bu tarz oneriyolar mağaza da bulabilir miyim.acaba pijama takımlarından bazen site de indirimli oluyo sadece
Sevvalugz Neclanur virüsten dolayı çıkamadığınız için netten aldım bilmiyorum ki bulabilirsin belki ama belki ben aldığımda indirim yoktu şuan çok uygun bence kaçırma
Neclanur Sevvalugz evet canım indirimde kargo ücreti olunca mağazada var mıdır acaba dedin ama fiyat gerçekten uygun