brnr09 Kızlar merhaba. 28+1im. Çok fazla halsiz düşüyorum ya bayılacak gibi hissediyorum bi anda kendimi. sanki kanım çekiliyor. Bembeyaz oluyormuşum öyle diyorlar. Çok kötü oluyorum bir anda cidden. Demir değerlerim düşük ondan mı oluyorum acaba böyle ya😓 bayılacağım diye korkuyorum
Rabia95 brnr09 tansiyonun düşüyor olabilir çünkü tansiyon düşüklüğünde bi anda soluklaşır cilt, bi diğer ihtimalde şekerin düşüyor olabilir
nimet_52 brnr09 canım bende aynıydım Bi anda öyle kötü oluyordum ki baş dönmesi uyuşma gözlerim kararıyordu Bi tuhaf oluyordum kan değerlerim çpk düşük müş meğer aynı senın gibi fenalaştığımda herkes yüzün bembeyaz oldu diyordu doktorum dahiliye ye yolladı kan serumu taktılar 8 miş kanım serumlardan sonra 12 ye felan çıktı şuan çok iyiyim Allah a şükür hiç bi şikayetim kalmadı
Hayalhazal brnr09 aynı hafta aynı gündeyiz canım bende aynı senin gibi oluyorum tansiyon düşüyor bugün gittim sağlık ocağına tetanoz için tansiyon 110/50 olmus
sebato brnr09 canjm çok geçmiş olsun evet bendede çok fazla olmuştı o haftalarda kesinlikle öğünlerini atlama kan ilacı kullanmaya devam et kullanmıyorsanda başla 3 ana 3 ara öğün yap bol bol su iç dinlen
prensmusta Canım Tansiyon düşüklüğü olabilir,bende de 1haftadır hep o halsizlik var ve hep tansiyonum 9/6,tansiyonu ölç o şekilde hissettiğinde derim,dr bol su iç ve soluna yatmaya çalış dedi düşük tansiyon için