Betulll11 Merhabalar. Doktorum aslında haftaya pazartesi cuma arası çağırmıştı ikili test için ama bazı sebeplerden dolayı bu cumartesi gitmeyi düşündük 11+2 oluyoruz erken mi acaba ? Böyle erken yaptıran var mı ?
Bgmky Betulll11 canım benI 10+6 da çağırdı. En son ultrasona 9+3 de gitmiştim bebek 10+0 çıktı. Onu hesaplayarak gün verdi . Erken olunca ne oluyo ki? Kötü bi yanı var mı?
Babyy1S Betulll11 11 ile 14 arası yapıliyor ben 12 de gittim doktorum 12.hafta daha net olur dedigi icin sizinki de erken degil
Betulll11 Bgmky Kötü yani yoktur canm da hani ölçüm yapıyor ya ense kalınlığı filan onun için erken mi dedim en son gittiğimde bebek görüntüsünde bile değildi ondan nasıl şimdi hiç tahmin edemiyorum 😀
Deletedmom54 Beni 13.hafta bitiminde çağırdı ikili tarama icin su an 7+6yim , ultrasonda da günüyle uyumlu.
Deletedmom54 Betulll11 11-14 hafta arası herhangi bir zamandaymis sanırım bu tarama Erken geç değil aslında ne zaman gidersek o günün değerlerine göre bakarlar
Sumru Betulll11 inşallah canım hatta cinsiyet için tahminde bile bulunabilir doktorunuz.. ben o zaman öğrenmiştim kızım olacağını 😂😍😍
Betulll11 Sumru ayy keşke söylese 😍 ben de minnoş bir kız hayal ediyorum 😍 Sağlıklı olsun inşallah da biraz stres yapıyorum ikili test için inşallah herşey yolunda gider.
Sumru Betulll11 inşallah canım stres yapma 🙏 rabbim inşallah evlatlarımızı sağ Salim, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder🙏