Esma99 Kizlar ben 8 ci haftaya girrdim başim çok dönüyor.ve sik sik ürek bulanma var.sizdedemi böyle?kramp gibi agrilarda var
Zuzuum Esma99 çok normal canım bunlar şanslıysan 12. Haftadan sonra azalır yada komple biter benm gbiysen 14te de böğg diye gezersin etrafta🤭
SeHer1909 Esma99 bana Dr um baş ucunda hep kuru meyveler olsun demişti. Midem bulanmazdı ama acayip başım dönerdi böyle çözüm buldum. Şimdi cok büyüdük ama işe yarardı hep
[silindi] Esma99 Hiçbir sorun yaşamadım bugune kadar canım bir piknige gittim ilk defa midem bulandı çıkardım hala kötü hissediyorum kendimi 😔
Ttugbatrn Bende 8+3 deyim canım ve pazartesiye kadar hiçbir problemim yoktu 8. Haftaya girdik mide bulantıları baş dönmelerim başladı. Kusmuyorum ama midem bulanıyor bi halsizlik var hep yatasım geliyor ayağı kalkınca düşecekmiş gibi hissediyorum
Esma99 Ttugbatrn sizdedemi ilk çocuk?uyku bende 7 ci haftadan var.8 den beri dahada artdi uyku problemi
Ttugbatrn Esma99 aynen canım benimde aynı inan ki yemek yaparken çok zorlanıyorum ev işi desen aldı başını gidiyor ve gurbetteyim ailemde yok 😞 ama ne yapalım yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelsin🤲Allah yardımcımız olsun
Ttugbatrn Esma99 evet canım ilk hamileliğim bende uyku problemi yok aslında akşamları 12 1 arası uyuyorum sabahta 8 9 arası kalkıyorum ama zinde uyanıyorum uyuma isteği yok sadece yatma isteği var :))
Esma99 Ttugbatrn inşallah sağlikli doğurursun.Ben azəriyim çok bilmem nasi deyerler bizde sağ salamat qucaqina al deyilir🥰
Duyguscuk 8 im bende ama baş dönmesi yok. Mide bulantım da yok. Sadece bazı yiyecek içecekleri düşününce tiksinti oluyor.
okroya 8+3 oldum 6. Haftadan beri bulantın vardı kusma yoktu ama 8.haftaya gireli her sabah kusmaya başladım ilaç içiyorum kusmamak için ama yine de kusuyorum. Akşama kadar yatma isteğim oluyor yemek yapmak eziyet gibi geliyor 🙄
Betulll11 Benim de 7. 8. Haftada bulantım vardı şimdi 10. Haftadayım şükür epey azalti arada kuru öğürtü oluyor.
Astunazmn Ben de sekizinci haftadayim ve çok kotiyum bagirsaklarim gaz dolu ekmek et tavuk vs biseyler yiyemiyorm surekli halsizlik aclik var ama ne yesem midem iki dkka snra sanki ici bos gbi oluyor :( herseyden tiksindim