emi-aca-123 Herkes işe başladımı acaba kurumu insiyatif gösteren Varmı yada rapor alan 😔ben çalışıyorum ,hemşireyim ama çok korkuyorum😔😔😔
Feyzaness emi-aca-123 bende hastanede çalışıyorum canım , eczacıyım , ama bir sürü kişiyle muhattap oluyorum , yemekhane asansör zaten hep ortak , bende çok korkuyorum her gün birilerinin covid haberini alıyorum ..
nursemomeylull emi-aca-123 Bende 17 haftalık hamile hemşireyim bende çok korkuyorum ama yapacak birşey yok çalışmaya devam ediyorum.💃🏻Allah’ın izniyle birşey olmaz.🙏🏻🍀
ayzey20 Bende 15 deyim rapor bi hafta aldım mecbur başladım Temmuz 10 yıllık izne ayrılacam ağustosun başı nasipse 24 hafta oluyorum
Ankakusu35 emi-aca-123 iş yeri çağırdı özel sektöre daha öyle bir yasa gelmemiş bende başlamak durumunda kaldım
Eslem23 150403 bende 21+5 rahatsızım yürümekte zorluk çekiyorum şuana kadar rapor verdi haftaya tekrar alacağım siz kaç gün aldınız rapor
150403 Eslem23 bende 10 gün aldım 10cgün daha alacağım bahar alerjisi geçiriyorum kaç, zamandır halen geçmiyor
Eslem23 150403 geçmiş olsun sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz İnşallah şimdi bizim 24+0 tarihi 27 hazirana denk geliyor o günden sonra idari izne ayrılıyoruz demi