Gamzemrullah 29 haftalığız ve çok fena mide yanmam var ne iyi gelir kızlar bilgisi olan lütfen yazsın 😍😒
Tatlisannedilekk Gamzemrullah gaviscon yada rennie şurup çok iyi geliyor cnm, soğuk sütte iyi geliyormuş bana faydası olmadı ama belki sana faydası olur
Sude_uzum01 Gamzemrullah 29 haftalığım ölüyorum mide yanmasından ağrısından bulunmasından hep mideden çekiyorum başından beri ooof🥺🥺🥺🥺
Elifgrsy Sodayı da öneriyor doktor ama bana hiç biri fayda etmiyor bazen kusuyorum sürekli gavisconu yanımdan ayırmıyorum
Aresss Elifgrsy ben de öyleyim kusmadan rahatlayamıyoeım yemek yemeğe korkar oldum resmen hafif şeyler yiyorum bi de geç saatte yemiyorum.madem suyu içiyorum yürüyüş yapıyorum ama gece ağrı yanmayla uyanıyorum kusunca geçiyor
Merve__ Gamzemrullah kesinlikle karpuz çok iyi geliyor canım. Ben öyle kurtuluyorum mide yanmasından🙄
Hasibedenizli Gamzemrullah bende 37. Haftadayım ama uykular mide yanması sebebi ile resmen hayal oldu şurup fayda etmedi mide koruyucu verdi doktor fayda etmedi günde 2 soda içiyorum ve 3 yastık ile uyuyorum bir nebze iyi geliyor yoksa çok kötüyüm bende