ygmurnurd Berke ve 2 hafta içinde sadece 200 tl muayene ücreti ödüyorsun 2.kontrol ücretsiz oluyor ama acayip ilgili doktor yazdığında hemen cevap verir psikolog gibi seni dinliyor sakinleştiriyor
Maviis Cagemeg hayirli geceler , bugun kontrolunuzun oldugunu soylemistiniz bebegin kalp atislari duyuldu mu acaba birde boyu ne kadardı benim 5mm di onun için duyulmamış olabilir mi diye merak ettim . Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah yavrularımızı 🤲
Cagemeg Maviis merhaba, yok canım, 10 gün sonra tekrar gidicez, gayet normal bi durum sıkıntı yok 💙🌸 kaç milim olduğunuda bilmiyorumki kuzum ya. Herşey normal görünüyor dedi.
izmirlih35 Geç döllenme olmuştur her hamilelijte duyulacak diye bir şey yok. Bende 7 de duydum canınızı sıkmayın ya ne biçim doktor o öyle
Zuzuum Maviis bazı dr lar öle canım senden çok panik olup senide tedirgin edebiliyorlar daha haftan küçük bikaç hafta sonra tekrar gidersin sakin bidr a duyarsın inşallah 💓 atışını🤲🏻❣️
ElifffffffT Maviis canım benim de 6 haftada duyulmaıştı alttan muayene etti bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı çok küçük geç döllenme dedi birde bazı kadınların karın bölgesi derisi daha kalın olabiliyormuş o yüzden de geç duyulabiliyormuş hiç aklına kötü birşey getirme her gebelik aynı olmuyor
ElifffffffT Maviis rica ederim canım ben sonra doktorumu değiştirmiştim benim doktorum mesela ilk 3 ay kalp sesini dinletmiyor en son gittiğimde 8+4 dük dinletmedi pazartesi gitcem artık 12 haftalık oldu dinletecek inşallah sanırım zararlı olabiliyormuş biraz pimpirik doktorum da 😊
MNaz Maviis Bende Ahmet Beye gidiyorum onu bı denemenizi tavsiye ederim Siirt’te herkesin memnun olduğu bı doktor güler yüzlü ve ilgili İbni Sina daki doktorlar hakkında da pek iyi şeyler duymadım o yüzden Siirt şartlarında en iyisi Ahmet Bey gibi gözüküyor 😊
Prensveprensesinannesi Maviis merhaba bende emine hocaya gidiyorum 5 haftalıkken gittim iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi size neden böyle söylendi anlamadım
Maviis ElifffffffT masallah 👶 ultrasonda kalbin attığını söyledi sanırım sadece . Bende de detaylı ultrasonda belli belirsiz bi kalp atisi görüyorum dedi ama yine tedirgin oldum işte 🤷♀️
ElifffffffT Maviis içinizi ferah tutun ilk bende gittiğimde kese gözüktü kalp atışı için erken dedi Bi arkadaşımla konuşurken anlattım direk bana yoksa boş gebelik mi bende duyulmuştu falan dedi inanın 2 hafta kafamda bu oldu boş gebelik mi diye ama sonra araştırdım doktorumla konuştım geç döllenme olabiliyormuş ve her annede aynı haftada kalp sesi duyulmuyormuş size tavsiyem kesinlikle kötü şeyler düşünmeyin ve size kötü şeyler düşündürecek insanlardan uzak durun ben artık öyle yapıyorum
Maviis ElifffffffT hormonlardan dolayı çok hassas dönemdeyiz ve en ufak yanlış bi kelime ile dahi yikilabiliyoruz. En güzelini yapiyosunuz gerçekten inşallah bende uzak durabilirim o tarz insanlardan 👍
Maviis MNaz Çok teşekkür ederim düşüncem bu şekildeydi ama sizin yorumunuzdan sonra kesin kararla ahmet beye gitmeye karar verdim .