Elevit’in iceriginde domuz yagi degil ama domuz jelatini var tabi, bununla ilgili iamtalhaerhan kullanici adli, cok da duyarli ve bilimsel arastirma yapan biri ilac firmasina mailler ve telefonlarla isin aslini sorup postlar paylasmisti. O sekilde ararsaniz cikar. Kullanmak kullanmamak tercih meselesi, benim doktorum da verdi ama doktorlar genelde devletin receteyle verebildigi ilaclari oncelikli tercih ediyor, 29,5₺’ydi sanirim. Ama ben onun yerine ya ocean mummy ya da efa mom alacagim, normalde de folbiol yerine solgar kullaniyorum ya da hamilelik oncesi tum vitaminlerimi recetesiz olanlardan kan degerlerime gore doktorla seciyordum. Icerik ve nitelik olarak bakmak lazim. Bu arada elevit bir sekilde evet kanitlanmis ama saglik bakanligi da firmalar da tek tek bir ilacin jelatinini incelemez, zaten elevit icin saglik bakanliginin cevabi da ‘bizim icin icerigin nereden geldigi degil kalitesi ve standartlara uygunlugu onemlidir’ gibi birseydi. Belki ictiginiz agri kesici vb. de de olur yani cok didiklerseniz hicbir sey icemeyebilirsiniz, vegan ibareli ilac aramak zorunda kalirsiniz.