helinmusa Merhaba kızlar benim sorum şu: kaçıncı haftada aşermeye başladınız? Veya aşermek ne zaman başlar?
Manyakcadl helinmusa 28. Hftadayim hic bisey asermedim🤣😅 bsyler asersem de kocami biraz panik etsem falan diye düşünüyorum ama yok anacm olmaynca olmuyor🤪
Babyy1S helinmusa 13 haftadayım hiç aşermedim yada bilemiyorum istedigim ne varsa alabildiğim için belki de aşerme olmuyordur
helinmusa Benimki 8. Haftara başladı. Ve şuanda hala aşeriyorum istanbulda bahçeli evlerde yaşıyoruz. Bugün yürüyüşe çıktım. Sabah. Akasya kokusu geldi burnuma eve geldim eşime dedim git bahçeden biraz akasya topla getir canım çekti
Babyy1S helinmusa oturup düşünüyormusun bugün ne aşersem diye 😂 yada bi an da mı aklınıza düşüyor en güzeli aşermemek bnce mazallah gecenin yarısı aklına gelse insanin bilemiyrm 😂
gorkem_ helinmusa Aserme eğer olacaksa ilk 3 ayda olur diye okumuştum. Vücudunuzda ne eksikse canınız onu isteyebilir. Ama hiç böyle bişey yaşamayabilirsiniz de. Mesela ben ilk 3 ay her gün kivi yiyordum. Normalde hiç aradığım bir meyve değildi. 2. Trimesterde canım bı daha istemedi :) Onun dışında aserme kısmı biraz da hamilelerin durumu abartmasi olarak yorumluyorum. Tabii bu şahsi fikrim 😊