Tamam -silinmis110- niye bekliyorsunuz?üşüyormuşsunuz,ateşinizi ölçtünüz mü?Allah korusun iç ateşte olabilir,doktorunuza gitseniz olmaz mı?
-silinmis110- [bilinmeyen] aksam 7 den beri var ama git gide siklasti biraz daha siklasirsa acile giderim bir
-silinmis110- Tamam atesimi olctum atesim yok beklememin sebebi esim isten 12 bucukta geliyor ve bebegimin hareketini de hissediyorum esim gelince giderim zaten
Tamam -silinmis110- ayyyy çok heyecanlı 😍 Allah sağlıkla ,kolaylıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah 😅
eymenelif -silinmis110- gercek sanci olabilir canm cunku ilk gebeliginde sancimi hastanede cektim tirtir titriyordum kapatin su camlari diye bagirmistim o sanciyla onlarda normal usumen demislerdi camlar kapali demistiler 😂😂
-silinmis110- eymenelif bende üşüyorum zaten sancilar git gide sıklasiyor 😂 ben ilkinde suni sanci aldigim icin sancilarin ilk nasil basladigini hatırlamıyorum 😂
sarperalper -silinmis110- suan aynı durumdayım canım sadece usumem yok ama sancim var bebek öyle baski yapıyor ki affedersin makamın ağrıyor ama bir türlü düZenli sanciyla dönmedi dus aldım hala geçmedi sancılarım cumaya randevum var bakalım dogurmazsam tabi doktor ne diyecek
Ozgefe -silinmis110- aaa doğum yapmışsın gözün aydın canım sağlıklı sıhatli analı babalı büyüsün inşallahh❤
Gazel -silinmis110- Dün akşam okumuştum bugün uyanınca ilk size bakmak istemiştim buldum yazıyı Doğum yapmışsınız sanırım gözünüzaydın sağlıkla büyütün bebeğinizi darısı başımıza inşllah
Ozgefe -silinmis110- benim sancı başladığında ter basıyodu avuç içlerim bile sırılsıklam oluyodu Canım doğum yapalı 9 gün oluyo darısı başınıza💐