Babyy1S mirayandme yarın 13+3 olucaz cinsiyet icin gidicem 12+3ken gittim kordon bagı bacağın arasında oldugu icin bir sey goremedi bakalm yarin ins ogrenirz
Halimekinali123 mirayandme bende cuma gunu 14 haftalik olucam banada 12 haftalikken kiza benziyo demisti ama kemiklerini inceledi ondan sonra dedi bana insallah oyledir değismez yinede sag salim gelsinlerde cinsiyeti kiz yada erkek olmus onemli degil🤗
Aynurr16 mirayandme bende 11+4 üm pztsi günü ikili test için gidicem 12 haftalık oluyo ozaman bakalım bi tahminde bulunurlarmı rabbim eli yüzü düzgün salih saliha kullarından nasip eylesin hepimize 🌸😊
Tomrisme 13+2’de erkek dedi renkli ultrasonda da kabarıklığı var bariz ☺️ kesin yorumu bir sonraki kontrole yapacak. Rüyamda kız görmüştüm yani hissettiğim çıkmadı💙
Eemmyy mirayandme 12+4 te gittiğimde cinsiyet tahmininiz warsa söylemeyin şimdi net olsun sonradan değişmesin dedim cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum çünkü🥰zaten henüz erken dedi dr. 16.haftada tekrar gitçem.
mirayandme Eemmyy Benn tam doğum günümde öğrenicem cinsiyetini hem doğum günümü kutlucaz hem de balon patlatcaz 😄
Hnfth mirayandme benmki hala belli değil 13+3uz dün gittim önce çıkıntı yok dedi sonra baktı bı çıkıntı gördüm ama emin değilim daha çok erken dedi sadece %51ihtjmal erkek dedi https://imgyukle.com/i/y7SV7U
Meryemcez 12+ 5′te büyük ihtimal erkek dedi ama tabi kesin bir şey söylemedi sağlıklı olsun hepimizinki sağlıkla gelsinler ❤🤗