AyeUyank 18 haftalık hamileyim 4 kilo almışım normal mi sizce Sürekli yemek yemek istiyorum acıktığımı hissediyorum durduramıyorm kendimi
Epelinkiran AyeUyank bende 16 haftalığım 4kilo almışım normal bence ama ben zaten 89la hamile kaldım çok almamam lazım yani
Elizz AyeUyank Canım 31. Haftam yeni bitti. Hamile kaldigim da 37 kg idim geçen hafta tartıldım 56 olmuşum.. ha bire yiyorum doktorum devam diyor . 😂
Serifepolat AyeUyank bence dikkat etmelisin canım yediklerine çok fazla kilo almak doğumu zorlastirirmis yürüyüş yap yavaş yavaş akşam ustu
Zemuda Belinaydengiz44 ben 28+2 yim. 50 kiloyla hamile kalmıştım. Şu anda 57 yim. Bence ikimizde biraz dikkatli olmalıyız
aysenturna Haftam bitmek uzere bende gebeligin ilk haftalarinda 2 kilo vermistim verdigim kiloyu geri aldim o kadar 😊
Gulyllu İyi bence benim 2. Hamileliğim ilkinde hiç böyle değildim bunda kendimi durduramıyorum 20. Haftadayım 10 kilo aldım 😒
cennetkokusu Ben de 16 haftalık hamileyim. 42 ile hamile kaldım, şuan 45,5 kiloyum. Normal galiba, doktorum hala 45'lerdeyiz dedi. 🤰
YoncaKeskin Ben 21 haftalığım 55tim 60 olmuşum bu aya kadar kilom hep sabitti birden aldım ben 5 kiloyu...