Bende burada hep doğum hikayeleri okurdum. Sıra banada geldi artık 30 mayıs hastaneye gittim kontrole oğlum 41 haftaya girmişti doktorum önce bir kaç gün daha bekleyebiliriz açılma yok sancı yok demişti. Birde ultrasonla bakalım bebeğine dediler ve artık bekleyemeyiz beklediğimiz hergün bebek daha kilo alacak ve normal doğum yapamazsın dediler bebeğim 4.350 gr mış. Bana yatış yapıldı önce haplarla sancı verildi. Halen açılma yok sancıları hissetmıyorum.1 gün boyunca yattım böyle ertesi sabah doğum odasına alındım suni sancı verildi. Açılmam 3 cm oldu epidural yapıldı artık bekliyorduk açılmam ne zaman olursa doğum başlayacaktı. Gece 10 a kadar bekledim halen sancıyı hissetmıyorum plates topu sguat hareketleri yaptım yürüyüşler yaptım hastanede olmadı açılmam 4 cm i geçmedi gece saat 00.00 da acil sezaryene alındım. Saat 01.34 te minik paşama kavuştum. Sezaryen benim için çok zor olmadı Fransa’da doğum yaptığım için hemşireler ayağa kaldırmadı fazla bebek için.ilk günden yürüdüm tek başıma zor olmadı agrı kesicilerin etkileri geçtikten sonra zorlandım. Ama çektiğim her acı ve ağrıya değer oğlumun şuanda ki gülüşü Allah herkese nasip etsin Hayırlı doğumlar.