Sezentahatugra Merhaba kızlar İstanbul da hangi devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yapılıyor ve randevu nasıl alabiliyoruz
Mervedicle Sezentahatugra kadın doğum size perinatoloji için yer açıyor randevu düşmesini siz bekliyorsunuz ben 1 ay sonunda anca buldum hergün girip bakıyordum mhrs den kanuni ve Bağcılar eğitim araştırma hastanesinde var Avrupa yakasında
deryaayucee Kanuni, Bağcılar, Şişli Etfal, Süleymaniye Kadın Doğum, Zeynep Kamil, Kartal, Ümraniye de var.
Blackpink Sezentahatugra mhrs den giris yapilmiyor nedense bende seker yuklemesi icin randevu alcam ama alamiyorum.
deryaayucee Sezentahatugra Önce kadın doğuma gidip perinatoloji için kayıt açtırmanız gerekiyor doktora. Doktor kayıt açınca da MHRS den veya 182 den perinatolojiye randevu alabilirsiniz.
Ds18 Blackpink devlet hastanesine kontrole gidiyorsaniz eğer detaylı ulatrasona girdikten sonra size şeker yuklemesi için bi kağıt veriyolar eğer yaptırmak istiyosaniz aynı gün içinde gidip gün alıyorsunuz yani benim o şekilde oldu 2 hafta önce detayliya girdim cuma günüde şeker yüklemesi yaptiricam
Ds18 Ben zeynep kamil için 182 yi arayıp randevu almıştım direk renkli ultrason doopler icin ama yoğunluk var haftanızdan önce almanızı öneririm çünkü 24 haftadan sonra yapmıyorlar diye biliyorum
Blackpink Ds18 detayliya ozelde girdim. Seker yuklemesi ozelde pahaliya cikiyor. Çakmak erdemde yaptiran var mi aranizda ne kadar tuttu ?