SemaNurSoy97 34 haftalık gebeyim Bugün nst ye bağlandım çıktığımdan beri 10 15 dk da bir karnım sertleşiyor başına gelen varmı sizce acile gitmeye gerek var mı?? Doktorum erken doğum riskin var dedi korkuyorum bi yandan da ilk gebeliğim bilgisizim😢
Sonay SemaNurSoy97 benim 28 haftadan beri kasılmalarım var sertleşiyor bi tarafa toplanıyor nst çok az sancım çıktı ama normal sesi doktor şuan 38 haftalığım sancılı oluyor çok şükür şuan bişeyim Yok inş olmaz inş seninde olmaz CNm
GlahBilgiliPelit SemaNurSoy97 anlattıgın kadırı ile düzenli kasılman var gecikme cnm ya ara yada hemen git..
Caliskantug SemaNurSoy97 canım düzenli olarak bi kasılma var mı ağrıların düzenli ve artarak sıklaşıyor mu kendini dinle bakalım ama aklında bi korku varsa git hastaneye tekrar bi bakılsın ne olur ne olmaz en azından muayenede bakılmış olur aklında soru işaretin kalmaz
SemaNurSoy97 Caliskantug ya kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var ama öyle düzenli mi kontrol etmedim
meleklerimm2 SemaNurSoy97 biraz geç oldu ama tetikler cnm.ne yaptın gittin mi yada doktorunu aradın mı
SemaNurSoy97 Caliskantug meleklerimm2 gittim doktora geceleyin açılmam var mı diye baktı ultrasonda baktı tekrar nst ye soktu normal çıktı ama göbeğimin sertleşmesi devam ediyor anlamadım bi türlü
Pinaryyim SemaNurSoy97 35 haftalıgım bnde nts de bugun agrım cıktı ikinci kez tekrar girdim yine agrı cıktı yatış verdiler serumla agrım gtti açılmam da yok kendi rızamla cıktım şimdi
SemaNurSoy97 meleklerimm2 vaktinde sağlıkla sıhhatle gelsin inşaAllah canım stresliyim bu ara eşim ve ailesi yüzünden öldüresim geliyor bazen kendimi kurtulmak için zor sabrediyorum
Caliskantug SemaNurSoy97 sizdeki stresi miniğiniz de hissediyor bu yüzden sertleşiyor da olabilir stres iyi bişey değil düşünmemeye çalışın
meleklerimm2 SemaNurSoy97 aynen imkansız oluyo biliyorum bende çok stres yapardım şimdi karsımdakileri yapmayın diye uyarıyorum