elifaydinn Arkadaşlar kızım gelmiyorrr , ne sancı ne açılma hiç birşey yok yarın tekrar kontrolüm var , benim gibi olan var mı acaba , geçen hafta doktorum hareket et Doğumun başlasın artık dedi tekrar kontrolüm geldi ama hiç belirti yok yine 😳😳
Ayse41 elifaydinn Kızlar bende 39+1 im de birşey sorucam bu haftalarda bebeğin günde en az ne kadar hareket etmesi gerekli
Mom20_ elifaydinn aynen sabah 8 gibi suyum geldi yatisim yapildi o kadar yuruyom hareket yapiyom ama malesef kizimiz nazli gelmiyor doktor daha doguma var diyo
Asddsa12 39+1 nstde sancılarım gözüküyo ama az şekilde gün sancıları dedikleri sancılarmış açılmam hiç yok 2 gündür karnım çok sert kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var düzensiz şekilde havaların sıcaklığı da üstüne çok bunaldım artık doğurmak istiyorum 😂
elifaydinn Asddsa12 benim sancım 20 lerde bile değildi 😂 geçen hafta açıklık da yoktu sadece rahmin yumuşamış dedi doktor o kadar yarın suyuma falan bakıcak , bakalım ne diyecek 😊
elifaydinn Ayse41 canım ben dikkat edip saymadım ama gün içerisinde hareket ediyor baya , gece çok nadir o da belki benimle uyuyor veya uyku arasında ben hissedemiyorum
elifaydinn Zlmdnccc hahahah ya kıyamam 😊 bir de çevreden saçma sapan bir baskı , kız çocuğu erken gelir neden böyle oluyor bir sıkıntı mı var diye daha çok geriliyorum 😫
Boncuk29 39+4 deyim ben de aynı durumdayım sancı nişan su hiç bişey yok gözümüz yollarda kaldı bi türlü gelmiyor benim kızım da 😅
elifaydinn Boncuk29 ben de çok zorlanıyorum artık dün ayaklarım o kadar şişti ki korktum hastaneye gittim tansiyonumu ölçüp eve gönderdiler bekliyoruz yine 😊
elifaydinn Mom20_ bende o da yok nişanım da gelmedi geçen hafta çatı muayenesi oldum hadi dedim belki Doğumu tetikler yok kanamam Bİle olmadı 😳😳
Boncuk29 elifaydinn tuzu azalt bol su iç kuzum dinlenirken ayaklarının altına minder koy rahatlarsın biraz ☺️
Afrze Günde 10 tekme sayın . Dr başka bir şey demetiyse. Bizde 36 + 4 uz .bekliyoruz . Çatı muayenesi yapması daha .
maviserceli32 Bera07 Bende 38+6ım. Benim de aynı. Nstde 20ler,40lar çıkıyor, ama bende tık yok. :) gercekten bunalıyo insan :), rabbim hayırlısını versn