tuubaeylulanil Kızlar merhaba rahim ağzı ölçümü nasıl ilk kez detaylıya gideceğim yarın alttan mı olacak bilen varmıdır
Ceydaaaaa tuubaeylulanil Detaylı da herkese mi yapılıyo o 🤔 Bende merak ettim Burda bekliyim 1 ay sonra detaylı ultrason çekilecek ☺️
derya39ege tuubaeylulanil Karından ultrosondan görüyor rahim ağzını. Benim detaylı ultrosonda karından bakıp rahim ağzımın kısa olduğunu fark etti daha sonraki günler tedavi için üniveriste hastanesinde vajinal de baktılar. Inşallah sizin normal çıkar herşey.
tuubaeylulanil Ceydaaaaa bende yarın gideceğimmm😊bi video bakayım dedim renkli olmayacak mış 3D 4 D onla karıştırıyor lar dedi ve rahım agzı ölçümü olcak dedi şaşırdımm😯😯
Nese33- Her kontrolde doktorum ultrasondan ölçümü yapıyor. Başta riskli geçirdiğim için her kontrolde bakıyor şimdi şükür iyiyiz . ( devlet hastanesine gidiyorum )
AybarsMomy tuubaeylulanil benim ultrasonda baktı. Gerek görürlerse alttan bakıyorlarmış sanırım bende forumda okumuştum.
tuubaeylulanil Ilawka hani olumsuzluk olunca bakıyor yazmış lar google da ama öyle değil mi bilemedim ben
derya39ege Ilawka Hayır 2 mm fark vardı ama ölçümler arasında da 4 gün fark vardı. Ölçüm yönteminin farklılığından mi zaman farklılığından mi kaynaklaniyor bilemiyorum.
04052016mh tuubaeylulanil kasıklarına bakıyor ultrason ile vajinadan falan bakılmıyor normal muayenede onu da ölçüyor bende öyle oldu canım 🤷🏽♀️
Ilawka derya39ege bende detayli ultrason oldum ama doktorum vajinal olmam gerek dedi ordda daha detayli gozukuyo olcum dedi