Demeturhan Kızlar merhaba bebeğimin camasırlarını yıkamayı dusunuyorum artık yavastan 32 haftalık gebeyim ama yıkadıktan sonra kurutmaya atsam olurmu çekerlermi yıkayan varmı daha önce karar veremiyorum teşekkürler şimdiden
ECeren Demeturhan bn çeker falan die atmadım ama bundan sonra atcam asmak biton minik minik şey 🤦🏼♀️Kurutma makinasını bulanın anlından öpim ☺️
Momnurse Demeturhan bende burda bekleyeyim atıp çeken varmı ilerde mutlaka atarım ama ilk yıkamada nasıl olcak atsam mı atmasam mı bilemedim
AybarsMomy Demeturhan ya bende kararsız kaldım atsam mı atmasam mı diye. Üstünde minik minik tüyler kalmıştı kurutmaya atsam mis gibi çıkacak ama küçülür diye korktum atamadım valla .
Tuugceoz Demeturhan ben attim herhangi bi skinti olmadi ama kumasina gore anliyorsun saten cekip cekmeyecegini coraplar genelde kuculuyor onlari atmassin orgu vs de kendini saliyor kurutmada ama zibinlar penyelerde bi sikinti olmuyor 😊
Demeturhan ECeren ya evet cok zor birsürü şeyi var minik minik gözümü karartıp atasım varda kıyamıyorum bide çekerse😅
emineserkan2020 Kızlar dışarıda hava cayır cayır yanıyor allah aşkına asın bir saatte kurusun çamaşırlar bir de minik minik kıyafetler doğal yolla ne gerek var ya