Busra45 Hanımlar basur oldum😒 hemde dışarda elime geliyor büyük biraz bu benim tuvaleti yapamama engel midir sizce dr krem önerdi ama daha yeni kullanmaya başladım şimdilik pek faydasını görmedim. Ne yapmam gerek inanın durum vahim
MervEslinArden Busra45 bendede var ama rahatsız etmiyor kanama zorlanmada yapmıyor diye hiç gitmedim doktora her hamile de olur diyolar doğum sonrası geçmezse bi gözükürüm. Kremin faydasını görürsün umarım
Sermec27 Busra45 ben dogum yapalı 3 ay oluyo sezeryan oldum doktorum bana 2 tane krem verdi bir de hap ama hap gebelıkte kullanılmaz sanırım 10 kullandım gecti
Eliftmzkrkmz Busra45 Busra45 zeytinyağıda sürebilirsin fayda ediyomuş. Ilık suya oturma veriyolar onuda doktorla görüşüp deneyebilirsin. Geçmiyo ama yanma ve kanamayı geçiriyo
Busra45 MervEslinArden peki afedersin ama bu benim dışkılamama engel olur mu benim de kanma kaşıntı veya ağrı yok ama büyük yani
MervEslinArden Busra45 bazen kabız olduğumda zorlanırsam şöyle bir 5 6 dk oturamadığım oldu öyle bişey olur sizede herld kanama olması falan çok normal zaten basurun ama bende olmadı sizdede olmasın inşallah
Sermec27 Busra45 cok minik kaldı o da zamanla geçer herlade ama agrı kaşıntı yok dışkılamada sorun da olmuyor
Merve2661y Bağsur bendede oluyor çok ıkınmadan kaynaklı benım . Kabızlıktan dolayı . Duş falan aldığım zaman sıcak suyla içine doğru ittiriyorum ve içinde iyileşiyor küçülüyor . Bi deneyin derim kanama flan olmadan yoksa dışında kaldıkça kötü olur