Inciyusuf Ben berrat ismini seviyordum ama benimkinin ismini eşimin nenesi ölmeden söylemiş onun için Yusuf koyacaz bence berattta güzel isim
Melikeemre EceEce. Bizde 31 haftaligiz 7 ayimiz biti sayilir. Ogluşumuza isim vermek cok zor oldu tqbi ilk cocuk oldugu icin cok dusunduk yigit sıraç olucak insallah sag salim dunyaya geldiginde 😍
Ozdmresra96 EceEce benim oğlumuun ismi yavuz selim olucak eşim çok istediğiiçin kıramadım ama ömer talha fatih eymen kerem ali isimlerini önerebilirim😊
Nur EceEce canım biz Muhammed Eymen de karar verdik. Ama ben Arel ve Kayra ismine de takmıstım bir ara anlamları da çok güzel (: bir bak derim.
Gencanne01 Ebrucukm bızde aslan deniz ıstıyoruz 😊 Aslan ısmını çok begenıyorum ama ınsanlar sureklı yorum yapıyor
Ebrucukm Gencanne01 aynı durumdayım bende bizde çok beğeniyoruz hayvan ismi filan diyorlar olsun kudretli bir hayvan bir sürü şahin ismi var oda hayvan takılmamaya çalışıyorum
DuyguUysalBayraktar HicranYaman galiba seninde son günlerin hicran 😇 rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin. Bi avazda doğurur,oğluşunu sağlıkla büyütürsün inşş🙏🙏😇