Mom20_ Kızlar suyum geldi sonunda hastanedeyim tavsiylerinizi alayim oturayimi yatakta😂yuruyusmu yapayim ilk gebeligim ne yaoacagimi bilmiyorum benim icin dua edin lutfen😞🤲
nilgun_41 Mom20_ Allah yardım etsin sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın inşallah suyun gelmeden önce agrın var mıydı
Mom20_ MeryemEnes1 vala daha agrim yok sadece suyum geldi mecbur doktor yatis yapti bekliyorum oyle😂😂hic bisey hissetmiyorum
Mom20_ Mom9272 hahahhahaha vala ben de korkuyorumda daha dogum baslamadi sadece suyum grldi sanci falan bisey yok
Mom9272 MeryemEnes1 yok kız sen demişsin ya ağrıdan buraya girebilmişsin diye bende helal olsun ben korkumdan aklıma bile girmek gelmezdi dedim🤭🤭😅
MeryemEnes1 Mom9272 heeeee🤣🤣🤣aynen ben hamıle olsaydım doguma gıtseydım tekefonumu evde unutup gıderdım o agrıdanher halde
Mom20_ Mom9272 hahahah vala benim esim işteydi hic panik yapmadan kuzenini aradim evimi temizledim o gelene kadar herseyimi aldim duş aldim hazirlandim hastaneye geldim eşimi oyle aradim
Mom20_ nilgun_41 sudan 15 gun once nisanim gelmisti zaten bu kac gundir agrim vardi hatta burda post acmistim ama oyle hafif agrilardi sabahda uyku altinda suyum geldi
MeryemEnes1 Mom20_ ben dogum anımda dogum masasına cıkıyordum doktorlar erken deyıp ındırıyordu 5 dakka sonra yıne cıkıyordum dayanamıyordum artık güç gelıyordu yıne ındırıyorlardı 16 saat acı çektım
nilgun_41 Mom20_ benimde sabaha karşı nişanım geldi adet ağrısı gibi ağrıların var evde dolanıyorum 39+4 günlük hamileyim inşallah hemen gelir
Mom20_ Mom9272 hepiniz duamdasin rabbim hepimizi bi avazda kurtarsin insallah bende daha 38 deyim insallah sende sag saglimbebeginr kavusursun canim