Betulckr Arkadaşlar merhaba. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Bir sorum olacak. 7. Ayımdayım ve havalar ısındığı için hiç yemek yemek istemiyorum ama bebeğimin kilo alması için yemem lazım. Neler önerirsiniz. Özellikle ev yemekler hiç istemiyorum 😔
Yaman Betulckr ayni durum bndede var cnm sicak biseyler hic istemiyorum istahim hic yok aciksamda bnde 32+5 im
Aybukeb Betulckr canım ben nerdeyse 1 aydır aynı kilodayım yaz geldi geleli aynı şekilde iştahım kesildi yani hep ferah şeyler yemek istiyorum çok korkuyordum bebek kilo almayacak diye ama 31. Haftada 1960 gr geldi bebek almış yani o almak isteyince alıyor o aranhep karpuz kavun peynir yemiştim içim yanıyordu çünkü
Yesmckmk Bende şuan o durumdayım sıcakta zaten birşey gitmiyor ama ceviz muz kasar süt ve vitaminleri tüketmeye çalışıyorum özellikle
Ummugulsum123 Mrvee35 ya aynen doguma kadar nasil olacam bilmiyom ilk gebeligilde hic bisey yiyemiyordum ama bunda her Saat basi acikiyorum 12 haftalik olmamiza ragmen 77kiloyum doguma kadar kac kilo olurum tahmin edemiyorum bide yemekten sonra bi uyku basiyo 🤗🤭
Veraveannesi Bende acıkmıyorum hiç bişey yemek istemiyorum bazen hamur işi istiyor canım o kadar soğuk soğuk meyve tüketesim geliyor sürekli
Betulckr Veraveannesi sürekli meyve tüketiyorum ben de . Soğuk soğuk ohh. Ama muz ve süt yapmaya çalışıyorum hiç değilse bebeğe kilo aldırır diye