momandboys Kızlar çatı darlığımdan dolayı normal doğum istediğim halde zorunlu sezaryan olmuştum ikincisinde bari normal olsun diyorum ama muhtemelen yine çatı darlığımdan dolayı normal olmayacak benim merak ettiğim eskiden ninelerimizin çatı darlığı yok muydu? Nasıl doğuruyorlardı? Mecburen normal doğuruyorlardı. Ama benim doktorum sen normal doğuramazsın hiçbir doktor doğurtamaz diyor🙄
2kizanasi Valla canım benim çatım müsaitti bebek sıkıştı, tansiyonum sıkıntılıydı sezeryana alındım, hepte normal istemiştim nasip olmadı :) Bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor
Arinna 2kizanasi Aynen öyle bende normal le başladım kordon dolandı gelmedi sezeryana alındım. Bebek nasıl istiyorsa öyle geliyor gerçekten
2kizanasi Arinna Aynen öyle kendi sancım da yoktu 40 saate yakın suni sancı çektim, kısmet bu işler :)
Arinna 2kizanasi Benim vardı erken doğum yaptım riskim vardı zaten. En son o gün Migros’ta başladı doğum sancım 3 cm ile girdim hastaneye. 3 saat sonra durdu😂 suni sancı verdiler 16 saat. Olmadı😂 Bebeğin geri vitesi yok artık dedi doktor çok gülmüştü
2kizanasi Arinna Açılmam 1 den 6 santime 40 saatte zor çıktı gece suyum geldi ve bitti doğuramadım yani bende 😂 Benim doktor da şey dedi kafasını elliyorum ama çekemem 🤦
Arinna 2kizanasi Evet aynen öyleydi benimde. Kafasını yerleştirdi geri çekti hep dolanmış işte yoksa hemen gelecekti benimki aalında ama nasip