Bebegimcim Nişanım 35 haftamdayken geldi şuan 37 haftamdayım kalçamdan karnımın sağ tarafına doğru kasılmam var hareket edemiyorum canım çok yanıyor, neden olur birde nişan geldikten ne kadar Sonra doğum oluyor 🤷♀️
momandboys Bebegimcim peki kesin emin misin canım gelen parçanın nişan olduğundan? Çünkü parça geldikten sonra 48 saat içerisinde genelde su gelir sancılar düzene girer felan yani doğum başlar sende baya zaman geçmiş🤔
Havvamurat Bebegimcim kişiden kişiye değişir canm benim Nisan geldikten iki gün sonra doğum oldu hastqnrye gittiğimde 10cm olmuştu açıklık hemen doğurdum
Bebegimcim momandboys doktorum nişan olduğunu söyledi, belim ve sırtım aşırı ağrıyor ama nst de sancım çıkmıyor doktorum 3 dakikaya düşmediği sürece telaşlanma dedi ama dün akşam belime iğne batar gibi ağrı girdi ve şuan karnımın sağ tarafı kasılıyor Hareket edemiyorum doktoru aramalımıyım
momandboys Bebegimcim tabiki arayabilirsin ama dakika tuttun mu ki? Sancılar düzene girmediyse sancılar arası git gide kısalmıyorsa bekleyebilirsinde yani doktorunun dediği gibi 3 dakikaya kadar sancılar arası kısalmadıysa endişelenme bence benim mesela önce 10 sonra 9-8 diye git gide kısaldı en sonunda suyum geldi öyle gittim doktora