Byz91 Ayb-izmir son 31 gün temizliğe başladım bitti gibi bakalım haziran sonu temmuz başı görünüyor. Hangi ay annesi olcam merakla bekliyorum 🥰
Brcnn Ayb-izmir son 27 gün ama gece uykusu yok gündüzler de çok sıcak uyku yok zaten biraz uzansam sürekli bir yerde toplanıyor paşayı rahatsız etmeyim diye rahat uzanamıyorum Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Asparya Cansu239 banada sanki o kadar beklemeyecekmiş gibi geliyor. 😅 Sağlıklarıyla gelir hepimizin bebişleri inşallah. 🥰
Annisko Cansu239 aynı zaman dilimindeyiz kavuşmak için aynen sanki zaman gecmiyo 🙈 sağlıkla gelsin bebislerimiz❤🧿💕🧿🎀
Ayb-izmir Asparya ayy bana da öyle gelşyor daha hastane çantası hazırlayamadım eksiklerim var çıkıp alamıyorum kargoları bekliyorum
Mucizem7 Byz91 zorlaniyo musun canm temizlik yaparken esin falan yardım ediyor mu?doğumunu normal mi düşünüyosun?
Prenses001 Byz91 aynınız canım bizimde son 31 bende diyorum haziran mı temmuz mu acaba 😊 sen kıyafetleri ne tür aldın ? Ben hep uzun kol almıştım kısa ve askılı zıbınlar var ama acayip sıcak çocuk isilik olur yeniden yazlık yenidoğan bakıyorum dün almaya başladım
Masal01 Benim de 39 gün görünüyor 🥰 bebek baş çevresinin büyüklüğünden dolayı belki Normal doğum olmaz dedi doktor ama tabii ki 37. haftada çatı muaynesinden sonra belli olacağını söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı güzel annelerimiz
Hlyaysel Benimde 40 günüm. Var bütün adet sancısına benzer ağrılarım var normal mi acaba Bilgisi olan varmı
Ayb-izmir Hlyaysel bende de var kasık bölgem özellikle artık oturup kalkamıyorum 1 haftada her şey değişti resmen
Ayseyucel33 Hlyaysel benimde 40 günüm var aynı adet sancısı bendede var yalancı sancı sanırım bugün kontrole gittim canım rahim ağzım kapalı yani demekki normal bişey bebeğinin kilosu nasıl
Selin3561 Hlyaysel canım bende 30 haftalığım adet sancılarım var çok kötü bazen bastırıyor neden acaba bel sırt agrında oluyor mu
Ayb-izmir Kızlar ben lohusa geceliği bulamadım güzel nereden aldınız fikir verir misiniz mecbur online alıcam
Sak718 Ayb-izmir https://www.lohusasepeti.com/catherines-821p-pembe-lohusa-gecelik ben bunu aldım tavsiye ederim cinsi falan gayet güzel bu sitede tükenmiş ama başka sitelerde bulabilirsiniz🤗
Sblomr Ayb-izmir bende bende hazırlayamadım ve 36 gün kaldı diyor program canım dün aldım lohusa takımını resmen herşeyim son dk kaldı ve yapamıyorum erbağcıstore den aldım ürün bir kaç güne elime ulaşır galiba üçlü takım 140 TL ye geldi
Kvlkgzmerhn Son 29 canim aşırı temizlik çekiyor kalkip yapacagim camlara filam girişesim var öyle olunca doğumun gelmiş oluyor diyenleri gördüm korka korka yapicam 😁🤣😀🤣
Sblomr Kızlarrrr yatarken sağa sola dönerken ağrı oluyor mu ya bende çok oluyor dönerken çok zorlanıyorum özellikle alt tarafta 🤭
Ayb-izmir Sblomr ben de yatarken kalkarken sağa sola dönerken sürekli alt tarafta ağrı oluyor bir kaç gündür başladı doktoruma telefonla söyledim normal dedi gerilme ağrısıymış 2 hafta sonra kontrole gidicem nst ye bağlıyacakmış bakalım