1987gokce BraAlpAkta 24. Haftadayim 2 haftadır çıktı göbeğim anneminde çok az çıkmış hamileyken bizde küçük göbek genetik😊 6. Ayı doldurmama rağmen 3 aylık gibi diyorlar ama bebeğimin sağlığı yerinde çok Şükür 😁
Kizimveoglumm 6 ayda belirginleşti ama 6 aylık göbeği yoktu şuan 9 aylık son 10 gün kaldı ve şuan 7 aylık falan sanıyor görenler bende çaktırmıyorum 😅😅😅
hafsa2020 12 ci haftanın içindeyim karnım çıkıyo gibi eşimde farketti erken aslında ama oluyo demekki☺
BraAlpAkta Bende 11 haftadayım hiç göbekli kilolu olmadım şuan biraz göbeğim var ama kilodan mı yoksa belirginleşmeye mi başladı anlayamıyorum çünkü biraz kilo aldım
BirsenDeniz BraAlpAkta 11 haftada çıkmaz canım gazdan dolayı biraz şişer benimde 21 ci hafadan sonra hafif belirginleşti
TubaOuzKurt Benim 2 aylikken çıktı kişiden kişiye göre değişirmiş iç karnım geniş olmadığı için sivrildik hemen 🙈
Merveozcelikcckl Hamile kaldığımda sıfır bedendim kusursuz bir göbeğim vardı 3. Ayda belli olmaya başladı şuna 5 aylık bana göre büyük ama çevredekiler ayına göre küçük diyor bebeğimin gelişimi de 2 hafta önde ilerliyor
Epelinkiran Şuan 16. Haftadayım baya belli oluyor. Normaldede kiloluydum ama 3kilo aldım ve hepsi karnımda bacaklarım popom yüzüm fln hiç değişmedi
Prensesannesiyimm Benimde 6. Ayda belli olmaya başladı canım gerçi hala belli olmuyor diyorlar ama nasıl bir göbek bekliyor insanlar anlamıyorum gerçekten😂 🤷🏻♀️