tusey34 Denes ben de tam kullanıyorum hatta doğumdan sonra çocuğu sütten kesene kadar içeceksin dedi doktorum
Cemrenur Denes biraz ağır bi folik asit olduğu içindir bende hamile kalmadan önceki donemde onu kullaniyordum gebe kalinca kesip en hafif olani verdi
Guldem1 Merry_8 bende onu kullanıyorum midemde yanma oluyor kullandıktan sonra acaba sizde de oldu mu
Sirinanne tusey34 multivitamin verdi mi doktorunuz? Benimde doktorum 14.haftada keseriz folik asidi multivitamin varken daha gerek kalmayacak fazlası da zarar dedi. Her gün 1 tane içiyorum kahvaltıdan sonra.
Guldem1 Denes ben ona bağlıyorum çünkü onu almadığımda gayet iyi oluyorum artık gece uyumadan önce alıyorum ilacı daha iyiyim sizde öyle deneyin isterseniz inşallah işe yarar
dilekgi123 Denes kontrolun 16. haftana geliyo herhalde benim 14 . haftalarima denk gelmisti cinsiyeyini ogrenmistim sonra folikasiti kesip multivitamine baslatti
tusey34 Sirinanne hayır vitamin vermedi sadece folik asit verdi bir de kan değerlerinden demirim düşük çıktı Demir ilacı verdi sadece