sukayhanacar Pinkyellow canım ben sidefer gb kullanıyorum 16 haftalık gebeliğim. hamile kalmadan önce başladım 24. haftaya kadar kullanıcam
720berra- Pinkyellow ocean mummy kullanıyorum 18. Haftada falan başlamıştım doğuma kadar hatta sonrasında da kullanmayı düşünüyorum çok faydasını görüyorum
Pelin55 Pinkyellow 12. Haftadan 16. Haftaya kadar vinelec kullandim sonra femix omega demir bide d vit e gectik dogum sonuna kadar kullanacam
Dila_06 720berra- bende 6 haftadan beri kullanıyorum ama mide yanması ve bulantı yapıyor gibi sizinde böyle bir şikayetiniz var mi
Pinkyellow @AnneOluyorum35 @sukayhanacar @720berra- Kizlar bende 17.haftamdayim en başından beri benim kullandığım multivitaminin içerisinde 400 mg folikasit varmış bunu farkettikten sonra sizede sormak istedim baktım sizinkiler dede var 3 aydan sonra önermiyor ya doktorlar folikasiti bende tırsıyorum napsam bilemedim bu bilmem kaçıncı postumdur bununla ilgili😔
sukayhanacar Pinkyellow ben doktoruma sordum hiç bi sakıncası olmadığını söyledi ki ben de arastırdım bi zararı yok canım
720berra- Pinkyellow belli bi haftadan sonra multivitamin kullanmak gerekiyor onlarında içinde folik asit olduğu için galiba bıraktırılıyor ara ara kan değerlerine bakılıyor fazlalık olsa belli olur yine de kullandığınız vitamini doktorunuza bildirin
Pinkyellow sukayhanacar bende doktor değişikliği yaptimda yeni randevuma daha 2 hafta var oyuzden soramadım henüz çok teşekkür ederim kuzum💕
sukayhanacar Pinkyellow folik asit zararlı bişey değil zaten canım ben doğumdan sonra da kesinlikle devam edicem. sen ama yine de kontrolüne gidince sor belki sana bırak başka bişey veriyim diyebilir
720berra- Dila_06 bende hiç bi sıkıntı olmadı mide yanması bir hafta falan olmuştu sanırım 20li haftalarda hergün soda içiyorum bir kase yoğurda kuru nane karıştırıp yiyorum ondan dolayı geçti sanırım karbonhidrat da yemeyince pek birdaha olmadı
Pinkyellow sukayhanacar evet çok faydalı kuzum ama bazı yerlerde fazlası bebekte otizm yapar diye yazıyor bende kafaya taktım bunu Allah’ım evlatlarımizi sağlıcakla kavuştursun bize 🌺🤲🏻
Sera34 Ben saglık ocagının verdığını kullanıyorum şuan 19 haftalıgım yenı gectım öncesinden Best-vm kullanıyordun
720berra- Elifdoan kahvaltıyı yapınca hemen içiyorum canım ama çay içmiyorum kahvaltıda günde bir tane.tok karnına hergün aynı saatte olacak şekilde Alınıyor sabah öğlen akşam farketmez sadece çayla ve yoğurtla aynı ana almamak gerekir
Elifdoan 720berra- anladım canım, bana hafta da 2 kez kullansan yeter dedi doktorum da hangi vakitte alsam kararsız kaldım.