Yasanixxxx 12+5 gunluk hamileyim 😊😊 dün gece rüyamda doktora gidiyorduk doktor kızınız olacak dedi sevinsemmi napsam bilemedim hamile kaldigimdan beri hep erkek hissindeyim cünkü gorduhum ruya gercekmi olacak tersine mi cıkacak…🐣🐣🐣
Selin17 Yasanixxxx bende gebeyken defalarca o rüyayı gördüm canım 🥰 ve Allah nasip ederse kızım olacak 🌸🤲🏼
Dumannn Yasanixxxx ayy ne guzel degil mi boyle bebekli ruyalar görmek😻 ben hep erkek goruyordum cunku bi tik daha fazla erkek hissediyordum. Cevremdekilsr hele keske kizin olsa ama kesin erkek diyorlardi😂😂😂ama yanildilar insallah kizim oluyor hayirli neyse o olsun saka bi yana kizi erkegi yok😍😍
Elfg Yasanixxxx bende erkek dogurmusum rüyamda mavi battaniye de sariliydi oysa herkes bana kızın olacak senin diyordu bende kız diyordum ama erkek olduğunu öğrendik dmeek ki doğru çıkıyor 😁
Elifymn Yasanixxxx bende rüyamda kızım olduğunu hatta ilk hamile kaldığımdan beri kızım olacakmış gibi hissettim ama 2 gün önce öğrendik ki erkekmiş bizimkisi 😅🥰
Aynurr16 Yasanixxxx bende evlenmeden önce hep oğlum olduğunu görürdüm hatta adını bile koymuştum senelerdir düşünüyorum evlendim yine aynı hamile kaldım yine aynı herkes kızın olur senin diyor bende kız hissediyorum ama rüyalarım inatla oğlan gösteriyor aşşırı merak ediyorum hangisi doğru diye 😍
Gldn7 Yasanixxxx bnde hamileligimin basından beri hep erkek hissettim ama rüyalarımda hep kız bebeğimin oldugunu gördüm kız bebek rüyaları erkege cıkıyor bnm öyle oldu oglusum olacak hatta eltimde hamileydi oda hep erkek görüyodu rüyasında. Kızı oldu
Nursrbg Yasanixxxx bende hep erkek hissediyodum ama rüyamda kızım olucağını gördüm hatta bebeği elime vermişti doktor ve kızım olucak inşallah 🥰
M_N_R Yasanixxxx Ben yeni evliyim hamile oldgmu ogrenmeden once.Ruyamda eşimi beşikde kiz bebek sallayarak uyuttuguni gordum🤭🙃ruyadan 4 5 gun gecti hamile oldgmu ogrendim.Wimdi 26+4uz Prensesimle💖😇🌸
Miniksusam93mr Yasanixxxx ben de erkek hissetmistim baya bir süre .2 kere ruyamda kızım oluyomus öyle gördüm. Kızım oluyo gercekten 🤗👼
Elaninannesii_ Bende erkek gördüm böyle Masmavi gözleri sapsarı saçları vardı 😔 ama kız 👧 olacakmış miniğimiz 🤍 şimdi düşünüyorum rüyanın tersi çıkıyorsa eşimde bende sarışın Ela gözlüyüz çocuğumuz kara bişey olmasınn 😂😂
Yasanixxxx Ayyy cok guzel yorumalr bunalr Allah’ım ne verirse hayırlısından versin insallah 🌺🧿🧿 yarın doktora gidecegim merak ediyorum erken ama belli ediyormus kendini .😊😊🐣🐣