Medihammm4220- Nehirr88k tutar allahın izni ile olumlu düşünün hep benim de transfer sonrası çok fena bacağım ağrıyor du yürüyemeyecek kadar her gün ağldım bu bebiş tutmuycak diye ama çok şükür tuttu ve şuan 32 haftalığız😊
Nehirr88k Medihammm4220- insallah tutar canm olumlu olmaya çalışıyorum hep Allah sag sağlim kucagina almayi nasip etsin bizede boll boll dua et hamilelerin duası kabul olurmuş 🥰
Sheyda Medihammm4220- bişey soracagım sürekli altım ıslak jelim gelse bu kadar gelemez gunde kac defa ıc camasırı degıstırıyorum bılmıorm gunluk ped yetmıo ben boyle bı akıntı gormedım hayatımda
Nehirr88k Dualarızı bekliyorum covid testim pozitif cıktı kötü durumdayım transfer olmayan varsa beklesin sakın boyle bi durumda yaptırmayın bana hastaneden bulastı
Sheyda Nehirr88k canım cok uzuldum boyle bısey nasıl olur hangı has gıdıyorsun sen ne oldu cokmu agırlastında test yaptırdın
SecilM Nehirr88k Yaa. Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şafi ismiyle şifalandırsın. En kısa sürede toparlanırsın Allahın izniyle. Sağlıklı beslenmiş olman çok fayda sağlayacak eminim ki çabucak toparlanıp çifte mutluluk yaşayacaksın 🤗
Nehirr88k Sheyda göğsümde ağrı nefes darlığı var cnm transferden beri nasl oldu nasl gecti hayla anlams degilim
Nehirr88k Sheyda hastaneyle ilgi bsy degil bu cok dikkatliydi doktorum olsun hemsirem olsun ama olucagi varmis göremiyosun ki bu illet virüsü kaçasın medipole gdiyorum bn bizim mh. Bi ablayada yine hastaneden gecmis hasekiden