Kızlar merhaba, öncelikle Allah hepinize sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alıp, sağlıkla büyütürsünüz inşallah 🤲 Şimdi hikayame geçeyim, umarım size güç olur 🤲39+1 günü akşam 9 saatlerinde kasılmalarım düzenli olmaya başladı daha öncede vardı ancak düzensizdi. 10 dk da 7 dk da 5 dk da bir karnım sertleşti ama deseniz ki ağrı var mı yok hafif adet sancısı ama çok hafif. Akıntıda beraberinde çoğalmaya başladı, yumurta akı kıvamında akıntım oluyordu. Ağrısız sancısız uyudum sabah 39+2 ye uyandık. Uyandığımızdan itibaren sancılarım 5, 7 dk aralıklarla yine başladı. Karnım yine taş gibi oluyor ve beraberinde adet sancısı gibi sırtım ağrıyordu ama tabi az Bi ağrı. Akşama doğru biraz şiddetlendi ve 5 dk ya düştü ama yine çok aşırı Bi ağrı değil kızlar. Dayanabiliyorum diye bende seviniyorum Bi yandan. Hastanye geldik nst de sancı çıktı ama doğum sancısı kadar değil dedi doktor açılmadan 1 cm dedi eve git sancını çek dedi. Tabi kızlar çatı muayenesinden sonra sancılarınız artıyor. Eve geldim ben ben değilim. O kadar kendime güçlü diyen ben çocuk gibi ağlıyorum 😭 oy ya Rabbim aklıma geldikçe çok şükür geçti diyorum. Eve geldim sıcak Bi duş aldım ve sancım geldikçe squat yaptım, yürüdüm. Ağlaya ağlaya bunları yaptım tabi,, o esnada Bi tek sırtım ağrıdı sanki kırılacak gibi ağrı eşim sağolsun masaj yapıyordu biraz hafifliyordu. Ben saat 6 gibi başlayan o sancılar ile 11 e kadar evde dayandım artık dayanılmayacak halde iken hastaneye tekrar geldik. Ebe baktı açılma 7 cm. Sancın oldukça yürü bazen de soluna uzan dedi ama tabi uzanmak ne mümkün. Lağman yapıldı, ve tekrar çatı ya baktı ebe o esnada suyum patladı kızlar foşur foşur 🤷♀️ bu arada evdeyken kanamam da olmuş ben farketmemişim üstümü çıkarırken farkettij hastanede. Vel hasıl kızlar büyük tuvaletini yapıyormuş gibi önce ayakta Bi yere tutytanrak ıkındım. Sonra ebe yürü biraz dedi ama ben asla yürüyemiyorum hareket edemiyorum dedim oda hadi çatala dedi ve baktı bebek geliyor, doktorum kapıda açılmayı bekliyordu oda hemen geldi ve kızlar sanrm 5 dk falan sürdü 2 3 ıkınma ile kızım Laos diye kayıverdi. Dikişlerim çok olmadı ama ağrısı var baya. Doğduktan sonra rahatladım ama Bi süre sonra sancılarım devam etmeye başladı, çok acıtmıyor inşallah tez zamanda buda geçer. Ağrı çoktu evet ama ben sizden, okuduğum hhikayeelerden destekle dayandım ve hemen bitti. Diyeceklerim bu kadar sorularınız var ise müsait oldukça cevapşayacağım 😊