Kızlar inşallah size umut olmak adına yazıyorum ve bazı şeyleri detaylı yazicamki umudun var olduğunu herşeyin duada saklı olduğunu unutmayalım diye.. başlayalım hikayeme……ben geçen yıl mayıs ayında 24 haftalık ikiz bebeğe erken doğum yaptım ikisinde kaybettim bu bebek istememde ağzım yandigi için teredutteydim ama cok sukur korkularımı yenip gebe kaldım. 6 .hafta kesede kanama yaşandı ilk gebelikten de kaynaklı proluton Depot ve progestan başlandı 17.haftafan 20. Haftaya kadar plesenta rahim ağzına yakındı 20.haftada yukarı çıkmaya başladı 21.haftamda rahim ağzı uzunlugum 27 mm olmuştu ve ben gebeliğin en başından yemek dahi yapmadım sırt üstü yattım sadece. 24.haftada doğum sancım başladı zor durdurudu şiddeti kasılmam vardı adalat başlandı 27.haftda şiddeti ishalle suyunun azaldığını hatta sızıntı şeklinde geldiğini öğrendim yine hiç yerimden kalkmadim tevekkül ettim suyum zamanla düzeldi derken 34.haftada preklamsi ile tanıştım ve 35+1 e kadar ilerledik kızımla normalde preeklemsi nedeni ile 11 Haziran Perşembe planlı alinacaktim ama benim kız dayanamayinca 9 Haziran sali saat 04.17 spinal sezeryanla dunayaya gözlerini açtı …bu kadar şeyi yaşadım. sizlere umut olsun kızlar şuan yanımda mememi tutmuyor sütüm yok duanızı bekliyoruz sütüm olsun mememi tutsun diye şuan sadece mamayla besleniyor yanımda kızım inşallah bu sabah beraber evimize geçeriz sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.. hayırlı doğumlar anneler