Zuzuu Merhaba kızlar Ben günde iki tane sabah akşam clexane vuruyorum..günde iki tane kullanıp zarar gören var mı acaba?
Zuzuu aysenturna yani çok kanama olur mu acaba önce bir gün iki iğne diğer gün bir iğnee ecopirindi.şimdi bir gün iki iğne diğer gün iki iğne bir ecopirin oldu korkuyorum yani bu kadar kan sulandırıcıdan
gguler Doktor ne derse o canm . 0.4 cleksan sabah akşam olan var evet. Bende oluyorum 7 aydır ama günde bir 0.8 böyle verdi doktorum . Burda sorunuza cvp yok ama cevabı doktorda. Gereksiz yere vermemiştir size bu iğneyi 😀😀😀
Zuzuu gguler 0,4 bir gün iki tane diğer gün iki iğne bir ecopirin şeklinde daha önce iki düşüğüm olduğu için önlem amaçlı dedi ama daha önce düşük yaşayanların bu kadar fazla iğne kullanmadıklarını söylediler o yüzden kafam karıştı
gguler Zuzuu aklındaki sorular için perinatolog da yardımcı olabilir ben ayrıntıli ultrasona bu yüzden perinatologa gittim. Bende günde 1 iğne + corasprin kullanıyorum. Rabb'im evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
Zuzuu gguler benim gittiğim doktor özel muayenesi olan bir doktor canım zaten iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı bakalım ne diyecek..amin inşallah Allah bizi bebeklerimize bebeklermizide bize bağışlasın inşallah