Busu Betulmeydnc 20.haftalardan sonra ufak ufak Almaya başladım günlük tüm siteleri gezip indirime giren hiç birseyi kaçrmadm 🙊28+2 deyız sadece kendi bi iki eksiğim kaldı
Eliftmzkrkmz Betulmeydnc cinsiyeti öğrenince yavas yavas almaya başlamıştım 32. Haftada herşeyini tamamladım
Deletedmom399 Betulmeydnc ben 19 haftadayım canim kıyafetlerinin bir kısmını hallettim. Bebek arabası park yatak dolap falan için biraz daha beklemeye karar verdik. Bakım ürünlerini araştırıyorum karar verince alicam. Parça parça halletmek daha uyguna geliyor sanki diğer türlü toplu para vermek zor olabilir benim fikrim 🌸
bebeklerim__ Betulmeydnc 28. Haftadayım eşim yüzünden başlayamadık. O kadar sakın ki hallederiz alırız yapıyo beni sınır ediyor 😁😁😁 maadden çok sıkışacağız diyorum anlamıyor artık başlamak istiyorum 😁😁😁
Degisken Ne olacağı belli olmuyor hayatta gözüne güzel kestirdiğin herşeyi alıcaksın. Ben erkenden başlamıştım almaya. Sonra korona çıktı evden çıkamıyoruz. İyiki de almışım kalanları da netten sipariş ettim.
Afrze Erkenden almayın derim. Biz beşik le bebek arabasını aldik da mecburen. Fiyat pahalanacakmis . en son alırdık. Yoksa. Bebeğimiz doğsun elimize alalım .