ByMelody MeryemEnes1 yürüyemiyorum asla asla😔 bir de epilepsi hastası olduğumdan aşırı baş ağrılarım oluyor tuzlu limon yiyordum baktım o daha kötü yapıyor
ByMelody MeryemEnes1 başım😣 kişiden kişiye tamamen değişiyor, bazıları bayılma nöbetleri geçiriyor, kasılarak titreyerek vs, benim başımda basınç oluşuyor, ve anlık olarak Nasıl desem dalgınlık gibi ortamdan kopuyorum konuşulanları anlamıyorum felan
Haceba ByMelody annemin hamilelikleri 9 ay boyunca bulantıyla geçmiş ama benimkiler 1 buçuk 2. Ayda başlayıp 4. Aylarda bitmişti
62fatma ByMelody ilacı varken cekmenizi tavsiye etmem ben 10 gün kadar çektim perişandım doktorunuza mutlaka danisın
yumukeller ByMelody ayyy ne güzel dertsiz tasasız 7ayken öğrenmiş 😂 adetten karnindan falandami anlamamış maşallah 😂
perihankrkya ByMelody annem ablamda kusmamış vende deli gibi kusmuş bir sey yiyememis ve benden sinra ki kardeşlerinde dr kusmadı gayet iyidi ve ben de kusmaktan yiyemememkten su içememiştim sen bana çok çektirdin ohh canıma değsin det güler hep bana 😂
Drn-Brc ByMelody birebir aynı şeyler yaşamışız nasıl zaman geçer böyle diyordum hastanede yattım serumla beslendim 14. Haftadayım azaldı ama bitmedi bunada şükür günde bir tane sabah yarım akşam yarım zofer kullanıyorum 2 aydır sadece o işe yaradı bende doktoruna bir sor
ByMelody Drn-Brc bana da zofer verdi doktor ama zararlı mıdır diye korkuyordum kemoterapi hastaları kullanıyormuş bu ilacı ben de başlim o zaman
Drn-Brc Birde tavsiyem az az sürekli bişeyler yiyin boş mide daha kötü oluyor benim bulantılar azaldı şimdide baş ağrıları başladı inş hepsi geçer
Deletedmom399 ByMelody benimde hala oluyor 19+2 olduk her bebek farklı demek ki. Çok uzun sürebilir ama bebeğin iyiyse kötü bisey yoktur 🌸
Elifdoan ByMelody aynı ben, ve annem bana hamileyken 9 ay kusmus 😔 şuan 5 aylık hamileyim hala devam ediyor ve prilam Dr ile biseyler yiyip icebiliyorum. Muhtemelen bende annem gibi 9 ay kusacagim