Reyyan34 Kızlar 2.gebeliğim doktora 2 kere sordum hiç şüphesiz kız dedi yüzde yüz dedi sonrasında hocam dedim sorana söylücem değişmez demi dedim yok dedi sizce net görmese böyle demezdi demi ilk gebeliğimde de erkek demişti aynı haftada yanılmadı🌼
Glcnazz10 Reyyan34 daha küçükmüş bana 15 haftamda kesin yüzde 90 kız denildi snra erkek snra yne kız denildi bi kız bi erkek derken detaylida yüzde 100 erkek oldugunu ögrendim ama yine şupe içindeym
Nslhnakn Reyyan34 benim olmadı ama arkadaşımın 12. Haftada kıza benzetmiş detaylıda erkek olduğunu öğrenmiş🙊
Eliftmzkrkmz Reyyan34 bende her seferinde gittiğimde değişcek diye korkuyodum 17+5te kız oldgnu öğrendim detaylıya girdim sordum kesin kız dedi 34 haftalık olduk hala kız
Eliftmzkrkmz Reyyan34 evet arkdşımın 6. Ayda girdiği detaylı ultrasonda erkek oldgu belli olmuştu ozamana kdar kız dendi bende ondan şüphede kalmıştm hep. Detaylıdada kız deynce tamam dedim kesin😀
Reyyan34 Glcnazz10 bakalım kısmet ama şüphesi olsa yüzde 80fln derdi hani ama demekki gösterdi ise bacak arasını kesin konuştu 🤷 inanmak istiyorm sorana söylerim ama kısmet derim😅
Ao763 Bende 15+2 deym. Ilk başta erkek dedi doktorum çok emin bi sekilde. Sonra yine emin bi sekilde kız dedi. Şuan şüphedeyim bi sonraki kontrolümu bekliyrm. Beni her gören kesin erkek diyor 🤔
Reyyan34 Ao763 hangi hstane erkek dedğinde kaç haftalıktınz çok küçükse kordondan yanılmıştır. 15 te genelde net belli eder diyolar
Hcruyr Reyyan34 bı arkadaşıma pipisini bile gösterdi 😄 ama 18 de kız bu dedi benim kız 12 de belli etti kendini son dakika golü atmazsa halen kız bekliyoruz 39+6 dayım
Reyyan34 Hcruyr benim de 15+5 iz işte hiç şüphesiz kız dedi o yüzden inanmak istiyorm acaba mı demedi umarım öyledir🙈😍
Hanim2016 Reyyan34 15. Haftada kız dedi 19. Haftada erkek dedi oğluşum oldu 😂 haftanız daha erken bence biraz daha beklemek te fayda var
drn5410 Reyyan34 benim doktorumun başına gelmiş 30da gelen bir hastası varmış doğuma kadar kız kız demişler bir doğmuş oğlan 😅 olabilir yani 🤭 nasip bu işler 😅 bizimkine de 12. Haftadan beri kız diyor şuan 33üz
Reyyan34 drn5410 kısmet ya hayırlısı olsun ama bence o biras doktorun tecrübesi ve cihazların kalitesiyle alakalı 😅