SevinYlmaz 10+2 haftalık gebeyim yaklaşık 1 haftadır sağ ve sol karın taraflarımda ağrı var sanki tutulmuş gibi normalmidir benim gibi olan varmı🙄
EdaOktar SevinYlmaz bende 10+6 haftadayım. Kasıklarımda ağrılar oluyordu. Doktoruma sorduğumda bu ağrıları hissetmen normal dedi. O yüzden merak etme bebişko şuan hızlı büyüyor onun ağrısıdır.
denizzzakdeniz SevinYlmaz bnde 10hfta 2 gunluk hamileyim bndede bu hfta basladi sag ve sol karin ve bel agrisi ama endiselenme doktorum bebek buyudukce bel ve sag sol karina agri yapiyormus🙂 SevinYlmaz
DenizYagmur SevinYlmaz bende sizin gibi 10+2 hamileyim benim de karnım bir anda büyüdü ve dun sadece sağ kasigimda agri varken bu gün sağ ve sol kasıklarımda agrim oldu .. ama görüyorum ki bu haftalarda normal bir durummuş
Melegimveben SevinYlmaz rahim büyüdüğü için normal diye biliyorum canım o haftalarda bendede aynıydı 🤗
SevinYlmaz Nimetfatih hafta içi gidicem inşallah yan taraflarımda bi ağrı var sürekli 3 ay öncede düşük yapmıştım merak ettim benim gibi olan varmı diye
Esrayzk SevinYlmaz benim genelde sag tarafta ağrı oluyo oda rahîm genişlediği için dedi doktor sen yine gittiginde sor 11+1 hamileyim
SevinYlmaz Esrayzk teşekkür ederim Karnımda bi şişti çok zayıf değilim zaten ama sanki baya ilerlemiş gibi şişti karnım sizde durum nasıl bi kaç gün var aramızda
Esrayzk SevinYlmaz benim de var şişliğim son 1 haftada daha bi şişti ya siskinlikten yada bebisten diyorum ben zayıf olduğum için belli oluyo 😊
SevinYlmaz EdaOktar inşallah canım bi korku girdi içime yarın gidicem muayeneye zaten kontrol zamanımdı belim yan taraflarım tutulmuş gibi 2. Gebeliğim 7 yaşında oğlum var onda ne oldu hiç hatırlamıyorum
SevinYlmaz denizzzakdeniz aynı günüz gece 10+3 olcam inşallah bende çok sağol canım biraz rahatladım bugün daha çok rahatsız etti bu durum beni
SevinYlmaz Esrayzk ben 72 kiloyum karnım biraz vardı ama şimdi bi şekil aldı yuvarlandı sanki çok miğdem bulandı kiloda almadım daha hiç vermiş bile olabilirim hatta hayırlısı olsun inşallah sağlıkla
Moms Esrayzk bende 10+5 im ama ne göbek var ne bişey sadece inanılmaz bir bel ağrısı acaba göbeğin çıkmaması normal midir 🤔
denizzzakdeniz SevinYlmaz bizde bu gece 10+3 oluyoruz allahin izniyle korkma cnm suan bnde feci sol kasik agrilari var 9.aya kdr cekicez böyle durumlari bnm ablam doguma kdr kasik agrilari cekti cokta saglikli oglu oldu🙂 rabbim yavrularimizi korusun😍
Hhilall Bmmde sol kasıgımda şiddetli agrılar oluyor sonra belimin sol tarafına ve bacagıma vuruyor :/
Esrayzk Moms normaldir tabi bazı hamislerin iç karnı büyük oluyomuş 3 aydan sonra çıkmıyormuş biz 12 haftaligiz çok belli deil bel ağrısı benim de çok var bazen sırt üstü yatamıyorum çok ağrıdan
Esrayzk Moms yok ben folikasit kullanıyorum muhtemelen bu haftadan sonra oda biticek değişecek ilaçlarım
Moms Esrayzk anladım bana da bir hafta daha kullan 12 haftalık olunca folic asiti bıraktırıcak ona başlıycaz eğer devam ederse böyle ağrılar