Topraginannesi1 Kilo aldıkça kendimi daha güzel hissediyorum ayriten bir niye bu kadat aldım diye kendimi sorgulamiyorum sizdede oluyor mu tartıya her çıktıkça kilo aldığımı görünce hoşuma gidiyor 😂😂🤰🙈🐣tosbik bir anne oldumm
Alvvv Topraginannesi1 ben de öyle hissediyorum daha bi endamlı oldum😂 tadını çıkarmak lazım doğumdan sonra verilir şükür eşime hiç almadım 🤰🏻♥️
derya39ege Topraginannesi1 37. Haftadayim 9 kilo aldım ben. Bacaklarım ve özellikle belim ağrıdan duramıyorum. Kilolarımı taşımakta çok zorlanıyorum. Daha fazla alsaydım nasıl olurdu düşünemiyorum. Güzellik sorun değil sonra verilir yavaş yavaş ama hem anne hem bebek sağlığı için çok kilo almamak önemli.
berra227 Topraginannesi1 canım benimde erkek ama kilo almak hic iyi bisey değil. Bende 28 deyim 3 kilo ancak aldim. Normal besleniyorum. Dr umda onemli olan bebegin kilosu demisti o normalse anne cok kilo.almasi iyi.birsey degil.Yemekde de asla kesmıyorum ama abur cubur tatli cok yemiyorum. hamileliğin son zamanlari cok zorlanirsin dikkat et canim
Topraginannesi1 berra227 ben yemek besin ağırlıklı kilo çok alıyorum cuma günü gidicez bakalım aldığım kilolar bebeğime yarıyor mu ❣️