Hlya_35hsyn Merhaba hanimlar geç dollenmeye bağlı olarak kalp atışlarını ne zman duydunuz ben 8 haftaligim ama iki hafta geriden geliyor geç döllenme olduğu için.boyle olan varmı aranızda?
gokhansevval Hlya_35hsyn benimde son adet tarihim normalde 28 Mart ama geç döllenme olduğu için şuan 6 haftalık gözüküyor adet tarihime göre 10 haftalık olmam gerekiyordu bende daha kalp atışlarını duyamadım doktorum bana haftaya inşallah dedi 🙁
Hlya_35hsyn gokhansevval yaa bende 8 haftaligim bugün gittim kalp atışı duyulmadi.iki gün sinra gel kürtaj ol dedi.ama ben başka doktora daha gidicem çünkü geç yumurtladim ben onunla alakalı da geç kalp atışı duyulurmus
EB1661 Hlya_35hsyn kesinlikle başka bi doktora git geç döllenme olduğunu söyle hemen kürtaş diyolar ya
Berke Hlya_35hsyn canm sakin kurtaj olma gec dollenmede olabliuor byle bekle Allah in izniyle duyacaksin baska doktorlara git
Berke Hlya_35hsyn dua et Allahin izniyle bisey olmz hayrlisiyla gec dollenmede byle olablir bende de gec dollenme var 2 hafta geriden ama dger doktorm hc bi sakincasi yok takma bnlari dedi bebegi goremedik bizde henuz bekliyrz bakalm
Berke Hlya_35hsyn amiiin insallah cumlemiz alalim miniklerimizi daha gorunmedi bile ama olsn beklemedeyz 😂
Dilruba92 Benim o haftalarda öyleydi canım 15 haftada da gününü yakaladı bide ben bulantudan 6 kilo verdim ona rağmen gününü yakaladı şükür 2 hafta önemli değil ayrica doktor öyle demişti
Ayb-izmir Benimde geç döllenmeydi vajinal ultrasonla perinatolog duydu kalp atışını 8. Haftada normalde gözükmüyordu ama şimdi 32 .haftaya geldim 2 hafta öne bile geçti biraz daha bekleyin ya da vajinal bakılsın
Hlya_35hsyn Ayb-izmir 8 haftaligim bugün gittim yine duyulmadı 1 hafta geriden geliyormus.1 hafta daha bekleyelim şans verelim dedi doktorum.olmazsa kürtaj dedi 😞
Ayb-izmir Hlya_35hsyn perinatologa gidin gelişmiş cihazları olan özel olsun benim size tavsiye edebileceğim