Handearslaann Merhaba 32 haftalığım ama doktor kafası 34 haftalık gözüküyor dedi böyle bişey söylediler mi size korkmaya başladım da Bileğisin olan var mı
Linababy Handearslaann Benim kızımında 3 hafta önde gidiyor asla kötü bi durum değil dedi doktorum içiniz rahat olsun🤗 en fazla normal doğum olmuyormuş sanırım
minikgunesim Handearslaann bnmde 2 hafta önde hala ama ne gibi sıkınntısı olur bilemiyorum birşey demediler
musti28 Handearslaann benimki de önde cnm 96 ml dedi 😒korktum sonra sordum şimdilik normal Doğum olur ama biraz daha büyürse olmaz dedi 36+3 olduk bakalım hayırlısı
Eliftmzkrkmz Handearslaann benimde karın çevresi için öyle dedi. Şekermi varda şişti dedi şekere baktırdı normal çıktı. Demekki yapısal olarak şişman olcak dedi
Eliftmzkrkmz Handearslaann benmde şekerim normal çıktı. 32 haftalıkken Kilo ve boy olarak 34 gözüküyo ama karın çevresi şişman dedi işte. Ama yapısal olarakmış.
Melihafurkan Handearslaann canım benimde 36 haftalikti kafası 38 gözüküyo dedi doktor. Biraz koca kafalı olacak sanırım. Doktor ben kafasi büyük diyorum aklınıza doğunca çok abes bişey gibi gelmesin normal bebek görüntüsü sadece iri kafali binek minyon degil dedi.