Pia22 Doğduğunda kilo olması değil illerleyen dönemde bebeğe nasıl baktığınız ne yedirip içeceğiniz önemli görüyoruz bebek 4 kg doğuyor sonuç anne bakamıyor marifet kilolu doğurmakta değil
Havvamurat Pia22 benim de bebeğim 4kiloya yakın doğdu çok kilo alamadı ama tabiki bakamadım diye bir şey yok elimden geleni yaptım. Her anne çocuğuna bakabilir bence ama kiminin sütü yarar şanslıdır kiminin yaramaz mama vermek zorunda kalır.
Pelsin Baharmert valla ben 35 te gittim 2600 dü 36 da 3250 olmuştu yani bi haftada 659 gr aldı çok süt içtim o hafta günde iki yada üç tane o küçük süt paketlerinden tam yağlı ve yarım yağlı olanlardan ve her sabah büyük kase yoğurda pekmez koyup yedim ayriyeten her sabah 3 kaşık pekmez ve erik yeni. Dünya falan meyve çok yedim sen de dene bakim bunları alır inşallah ve benim 30. Haftada 1100 gr dı sadece endişelenme son haftalarda baya aliyolar
Baharmert Pelsin evet herkes öyle diyor benimde umudum son aylar artık takmamaya çalışıyorum sağlıkla doğsunda kilo alınır elbet💕💕🎀
Zhrnz Merve_seda kasar cok tukettim resmen paketi acip yiyodum 4 5 kg dahat tuketmisimdir doguma kadar 🙈 kuruyemis ve sahlep hergun 1 fincan sut icemedigimden sahlepi sutle yapar ole tuketirdim muzda kilo aldiriyor ama kabizlik da yapar insallah sizdede ise yarar 🤗
Merve_seda Zhrnz kaşar yiyorum ama normal bir kaç dilim yumurta her gün yiyorum kuruyemiş bşr avuç yiyorum hergün sodaya başladım meyve tüketiyorum ama kızım bir hafta geriden geliyor bakalım üç hafta sonra gideceğim
AnneCeren Baharmert ben 32+0 da gittim 1580 çıktı kilosu boyu da 38 ve doktor gelişim geriliği olabilir dedi. 33+3 te gittim 1960 42 olmuş . Gerilik yok ama çocuk küçük dedi. Ac si 29 la uyumluymuş yani .
Zhrnz Merve_seda insallah duzelecektir canim stres yapma oda etkiler bebegini doguma kadar 3 kiloyu bulur merak etme 🤗
AnneCeren Evreniniannesi aynı şey bende de oldu . 32+0 da kilosu 1600 dü doktor bu Ac 29. Hafta ile uyumlu dedi gelişimi geri dedi
Evreniniannesi AnneCeren yyaaa canım benimde bir hafta geride dedi. Bolca muz ceviz süt ürünleri tüketmeye çalışyorum ama yinede böyle oldu
Pnrr06 Baharmert kuru incir,muz,kaşar,pekmez ve tahin,sade soda,karpuz, süt nesguik bunlar bende ise yaradı kilo alsin diye yemedim canım ama öyle yedim hep 1 hafta önde bebeğim
Bzbzbz Baharmert kizimda yasadim 32 haftaliktim. Herşeyi yiyordum ama az kilo almks 28 haftalık görünüyordu karni kilosunu unuttum. Kendimi çok yordugum icin oluyormus sanırım. hafta dinlendim birde karpuz kilo aldiriyormus yedim baya almsti