Hamzaprens 40+2 olduk ama ne sancı ne nişan hiçbirsey yok cok sıkıldım bunaldım. Dün doktora gittim muayene etti suyu guzel dedi persembeye olmazsa bıraz rahatsız edelım bakalım kucuk beyi dedi hayırlısı ınsallah gel artık ☹️☹️
Seymadmirk_94 Hamzaprens aynı durumdayız sanırım bende kızımı bekliyorum 40+1 ne sancı ne nişan 🙈 bugün kontrole gittim suyu iyi beklemeye devam dedik ve geri geldik😊
Tsbganne Hamzaprens 40+4 dönmedi gelmek istemedi küçük kuzum 🥰 Perşembe sezeryan ile doğum olacak hepimiz için hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🙏🙏💜
Hamzaprens Gencdijle belim cok agrıyor alttada baskı var hareket ettıkce bebek canım acıyor artık ayyyy diyorum 🤭🤭🤭hareket edince eşimde noldu sancınmı var dyor 🤭😄hayır diyorum ama ayaklarım ellerim dolmalık biber gıbı oldu 😄😄ayagımı kaldıramıyorum bıde ben 170 boyunda ırı yarı bır hamıleyım artık kendimi tasıyamıyorum
Seymadmirk_94 Gencdijle bende sadece hafif baskı oluyor o kadar hayırlısı inşallh hepimiz kucağımıza alalım bir avazda🙏
Hcrplt Bende 40+0 aynı şekilde ne sancı ne açılma var bu hafta bekleyeceğiz olmazsa pazartesi sezeryanla alacak doktor 😕
Gencdijle Hamzaprens hahahah ben de tam tersi minyon biriyim hala çok rahat hareket edebiliyorum ama sıkıldım beklemekten :(